دیدارمدیر کل بیمه سلامت با خانواده شهدا

به گزارش آدینه پرس: دکتر مجیدی، مدیر کل بیمه سلامت استان در دیدار با خانواده شهید حسین پاشایی و محسن جعفری مجد با بیان اینکه شهیدان با ایثار جان امنیت و آرامش را برای ما به ارمغان آورند، گفت: امروز اقتدار و صلابت ما مدیون حماسه آفرینی این شهیدان و ایثار گران است، عزیزانی که
به گزارش آدینه پرس: دکتر مجیدی، مدیر کل بیمه سلامت استان در دیدار با خانواده شهید حسین پاشایی و محسن جعفری مجد با بیان اینکه شهیدان با ایثار جان امنیت و آرامش را برای ما به ارمغان آورند، گفت: امروز اقتدار و صلابت ما مدیون حماسه آفرینی این شهیدان و ایثار گران است، عزیزانی که از همه تعلقات دنیوی گذشته و به قرب الهی نائل آمدند.
وی ضمن اینکه خانواده شهدا با تقدیم فرزندان خود در راه انقلاب و اسلام کار بزرگی را انجام دادند، اعلام داشت : خانواده های معظم شهدا و ایثار گران با تقدیم بهترین عزیزان خود در راه دفاع از آرمان های کشور و مرزهای آن کاری بزرگ و ستودنی انجام دادند که این مهم افتخار بزرگی برای تمام ملت ایران است.
در این دیدار با اهدا لوحی یاد و خاطره این شهیدان بزرگوار گرامی داشته شد.
م/۵۹
برچسب ها :آدینه پرس ، آذربایجان شرقی ، بیمه سلامت ، تبریز ، شهدا ، مدیر کل بیمه سلامت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0