;

استاندار: تردد خودروها در ۱۵ ورودی آذربایجان‌شرقی کنترل می‌شود

به گزارش آدینه پرس:محمدرضا پورمحمدی روز چهارشنبه در بازدید از پل شهید کلانتری به عنوان مبدا ورودی از آذربایجان‌غربی به استان، اظهار کرد: محدودیت‌های کرونایی به صورت جدی کنترل و اعمال قانون می‌شود.

 

وی افزود: به جز خودروهای بومی که با مجوز از استان خارج شده‌اند و کامیون‌ها و وسائط نقلیه عمومی که با یک سوم ظرفیت مجاز به فعالیت هستند، از ورود بقیه خودروها ممانعت به عمل می‌آید.

 

استاندار آذربایجان‌شرقی با قدردانی از عوامل انتظامی و پلیس راه به دلیل جدیت و اعمال شایسته قانون، ابراز امیدواری کرد در سایه افزایش نظارت‌ها، روند صعودی بیماری کرونا مدیریت شود.

 

وی ادامه داد: هیچکس ممنوعیت و محدودیت را دوست ندارد ولی با توجه به شرایط کنونی جامعه و افزایش بیماری از تمام مردم خواهشمندیم که همراهی کرده و از مسافرت‌های غیرضروری خودداری کنند.

 

به گزارش ایرنا محدودیت‌های تردد بین استانی در سراسر کشور از ساعت ۱۲ ظهر روز ۲۴ مردادماه تا پنجم شهریورماه اعمال می شود و بر همین اساس تمام مجوزهای تردد که پیش از این تاریخ صادر شده بود نیز لغو شد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.