به گزارش آدینه پرس:اکبر فرجنیا روز جمعه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این تفاهمنامهها برای مدیریت پیک بار در تابستان پیشرو، با مشترکان بخشهای مختلف صنعتی، کشاورزی، عمومی، تجاری، جایگاههای CNG و مولدهای خودتامین در سراسر حوزه فعالیت به امضا رسیده است.
وی اظهار داشت: واحدهای صنعتی با تغییر ساعت فعالیت از زمان اوجبار به زمان کمباری و نیز جابجایی تعطیلات هفتگی میتوانند کمک حال خوبی برای صنعت برق باشند و از پاداش مربوطه برخوردار شوند.
وی افزود: مشترکان کشاورزی نیز با خاموش کردن پمپ چاههای کشاورزی خود بین ساعتهای ۱۲ تا ۱۸، بقیه ساعات شبانهروز را از برق رایگان بهرهمند میشوند.
وی اضافه کرد: «مدیریت پیک بار» در ایام گرم هر سال برای صنعت برق بسیار مهم بوده اما پیک بار تابستان امسال با توجه به پیشبینی افزایش هفت تا ۱۲ درصدی مصرف برق نسبت به تابستان سال گذشته، کاهش ۴۰ درصدی بارندگی و به تبع آن کاهش کمسابقه تولید برق از سدها از اهمیت ویژه برخوردار است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق آذربایجانشرقی پیشبینی کرد که با توجه به تفاهمنامههای موجود و سایر اقدامات برنامهریزیشده، این شرکت در ایام پیک بار بالغ بر ۱۰۰ مگاوات در مصرف برق صرفهجویی داشته باشد.
«فرجنیا» همچنین به مصوبه دولت برای کاهش مصرف برق در ادارات نیز اشاره و اظهار کرد: طی دوره پیک بار یعنی اول خرداد تا ۱۵ شهریورماه مصرف برق ادارات نباید در وقت اداری از ۵۰ درصد و در وقت غیراداری از ۱۰ درصد مصرف در شرایط عادی بیشتر باشد.
وی افزود: به طور قطع برای اجرای این مصوبه کارشناسان ادارات برق به طور حضوری و حتی نامحسوس، وضعیت مصرف برق ادارات را مورد سنجش و ارزیابی قرار خواهند داد.
۳۶۰۰ دستگاه ماینر در ۲ سال گذشته توسط این شرکت کشف شده است
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجانشرقی گفت: از سال ۱۳۹۸ تاکنون بیش از سه هزار و ۶۰۰ دستگاه ماینر غیرمجاز توسط این شرکت کشف شده است.
«فرجنیا» تعداد ماینرهای غیرمجاز کشف شده در سال ۱۳۹۸ را یکهزار و ۱۴۴ دستگاه از ۳۷ مرکز، در سال ۱۳۹۹ را حدود ۲ هزار و ۶۶ دستگاه از ۸۲ مرکز و نیز تعداد ماینرهای غیرمجاز کشف شده طی ۲ ماه ابتدایی سال جاری را نیز حدود ۳۹۲ دستگاه از ۴۱ مرکز اعلام کرد.
به گفته وی تلاش مأموران این شرکت برای کشف مراکز استخراج رمز ارز های غیرمجاز با شدت بیشتری ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به ششمین اقدام فراگیر شرکتهای توزیع صنعت برق کشور با محوریت «عبور از پیک تابستان» که به صورت ویدئوکنفرانس با حضور مدیرعامل و معاونان شرکت توانیر و مدیران عامل شرکتهای توزیع نیروی برق سراسر کشور برگزار شد، اظهار کرد: در این مانور عملیاتی حدود ۶۴ اکیپ اجرایی با ۲۱۰ نفر، در کلیه شهرستانهای تابعه این شرکت مشارکت دارند.
وی اضافه کرد: طی این اقدام فراگیر، گروههای عملیاتی شرکت به تعدیل روشنایی معابر شهری و بینشهری، مقابله با دستگاههای استخراج رمزارز غیرمجاز، ارزیابی و آماده بکاری مولدهای اضطراری و نیز ارزیابی و آمادهبکاری سامانههای برق من و پاسخگویی ۱۲۱ (خدمات سریع و آسان) میپردازند.
وی این اقدامات را در راستای مدیریت پیک بار تابستان بسیار کارساز و موثر قلمداد کرد.
م/۵۹