به گزارش آدینه پرس، نانوایی دانشگاه تبریز از سال 1384 تعطیل شده بود اما باتوجه آزاد شدن نرخ ارز در سال 1401 و تاثیر آن بر آرد و پخت نان، مسئولان معاونت دانشجویی دانشگاه تبریز تصمیم به بازگشایی نانوایی این دانشگاه گرفتند تا نان مورد نیاز سلفها و رستورانهای دانشگاه از این طریق تأمین شود.
باتوجه به مشکلات بودجهای و اعتباری در تأمین اعتبار لازم برای بازگشایی نانوایی در سال گذشته، سرانجام نانوایی دانشگاه تبریز بهمن ماه سالجاری با اعتبار دولتی 350 میلیون تومان و سرمایهگذاری یک میلیارد و 500 میلیون تومانی بخش خصوصی، با حضور رئیس دانشگاه و فرماندار شهرستان تبریز مجددا بازگشایی شد و هماکنون با ظرفیت تولید روزانه 24 هزار قرص نان لواش و 2 هزار و 500 قرص نان سنگک، به خدمترسانی مشغول میباشد.