;
  • اجتماعی
  • اخبار
  • ارتباط با ما
  • اقتصادی
  • چند رسانه ای
  • درباره ما
  • سلامت
  • سیاسی
  • صفحه اصلی
  • فرهنگی
  • فناوری
  • ورزش
  • ورود
پایگاه خبری آدینه پرس
  • صفحه اصلی
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • فناوری
  • سلامت
  • ورزشی
  • چند رسانه ای
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • فناوری
  • سلامت
  • ورزشی
  • چند رسانه ای
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پایگاه خبری آدینه پرس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی آرشیو اخبار

بیش از 98 درصد کشاورزی آذربایجان شرقی در اختیار بخش خصوصی است

آذر 26, 1401
در آرشیو اخبار, اقتصادی
A A
0
بیش از 98 درصد کشاورزی آذربایجان شرقی در اختیار بخش خصوصی است

به گزارش پایگاه خبری آدینه پرس: اکبر فتحی، شنبه، 26 آذرماه، در جلسه بررسی مشکلات آرد و نان استان، گفت: طرح تخصیص آرد نیمه یارانه‌ای به واحدهای نانوایی که نان با سبوس بالا می پزند را در شورای آرد و نان استان مطرح خواهیم کرد تا قیمت نان با سبوس بالا کاهش یابد.

 

وی افزود: در امنیت غذایی تنها مساله کمیت مطرح نیست و کیفیت غذای تولید شده نیز بصورت توامان دارای اهمیت بوده و سازمان جهاد کشاورزی که متولی تامین امنیت غذایی است موظف است در جهت تامین کمیت و حفظ و ارتقای مستمر کیفیت غذای استان تلاش کند.

 

وی تغذیه گیاهان را به دلیل حفظ و ارتقای کیفیت محصولات تولیدی دانست و ادامه داد: بیش از 98 درصد کشاورزی آذربایجان شرقی در اختیار بخش خصوصی است، بنابراین اصلی‌ترین شیوه سازمان جهادکشاورزی توصیه و ترویج است تا کشاورزان بدانند اگر ترکیب کودی که سازمان تجویز می کند را رعایت نکنند، نمی توانند محصول با کیفیت مناسب را برداشت کنند.

 

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی این باور که همه مواد مفید گندم در سبوس آن وجود دارد را نادرست خواند و افزود: پروتئین، آلبومن، مواد معدنی و گلوتن گندم در قسمت سفید آن وجود دارد.

 

وی کیفیت پایین برخی نان‌ها را ناشی از کمبود پروتئین مورد نیاز در گندم آن دانست که ناشی از منطقه‌ای است که گندم در آن کشت می‌شود، چرا که در مناطق سردسیر، گندم دیم دارای سطح پایین تری از پروتئین است که باید به وسیله تغذیه صحیح، آن را جبران کرد.

 

فتحی، اختلاط گندم مناطق گرمسیر و سردسیر برای متعادل شدن میزان پروتئین در آرد تولید شده را یکی دیگر از راهکارهای ارتقا کیفیت آرد و نان تولید شده از آن دانست و اضافه کرد: این راهکارها بدان معنا نیست که نسبت به تغذیه مناسب بی توجه باشیم چرا که اگر می خواهیم غنی سازی گندم انجام شود باید در مرحله تولید آن را آغاز کنیم که البته اقدامات سازنده ای در خصوص مبارزه با علف های هرز، تغذیه مناسب، مبارزه با آفات و … توسط بسیج مهندسین کشاورزی و بخش های دیگر انجام شده است و همچنان نیز ادامه خواهد یافت که نتیجه آن ارتقا کیفیت و کمیت محصولات کشاورزی خواهد بود.

 

وی میزان سبوس گیری گندم توسط کارخانجات آرد را براساس میزان تقاضای بازار دانست و ادامه داد: بسیاری از نانوایان تمایل دارند از آرد 15درصد سبوس گیری شده استفاده کنند، چرا که مدت زمان پخت کمتری نیاز دارد و این مساله باید مورد توجه قرار گیرد که اگر تصمیم به کاهش میزان سبوس گیری گندم شود، افزایش زمان پخت نان، طولانی‌تر شدن صف های نانوایی‌ها را که یکی از چالش‌های فعلی ما در حوزه آرد و نان است را در پی خواهد داشت.

 

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت سرعت پخت نان و توجه به سلایق مختلف گفت: اگر بخواهیم جمعیت بیشتری از نان با سبوس بالاتر استفاده کنند باید تعداد نانوایی‌هایی که از آرد با سبوس بالاتر استفاده می کنند را افزایش دهیم اما اینکه به طور کامل آرد نانواییهای استان را به آرد با سبوس بالا تغییر دهیم، تصمیمی است که امکان پذیر نمی باشد و صف های نانوایی ها را طولانی خواهد کرد.

 

وی نان سبوسدار را برای بیماران دیابتی مفید توصیف کرد و گفت: ما این پیشنهاد را در شورای آرد و نان مطرح خواهیم کرد که برای توجه به سلایق مختلف و کاهش قیمت نان با سبوس بالا، به 50 واحد نانوایی از محل آرد نیمه یارانه‌ای موسوم به نوع 2، آرد اختصاص دهیم تا قیمت نان تولید شده این واحدها کاهش پیدا کند.

به اشتراک گذاری خبر:
پست قبلی

مازوت‌سوزی را برای سلامت مردم تبریز متوقف کنید

پست‌ بعدی

عیادت مدیر کل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی از استاد کریمی مراغه ای

پست‌ بعدی
عیادت مدیر کل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی از استاد کریمی مراغه ای

عیادت مدیر کل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی از استاد کریمی مراغه ای

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک های کاربردی و پربازدید

کاشت ابرو در اصفهان

بروکر gtcfx

تولید کننده اسید فسفریک

 اخبار روز

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

اخبار پربازدید

مردم پشتو تشنگی شهدای عاشورا را بهتر درک می کنند

مردم پشتو تشنگی شهدای عاشورا را بهتر درک می کنند

تیر 24, 1404
اهدای نشان علمی دانشگاه تهران به پروفسور جبه دار مارالانی تبریزی 

اهدای نشان علمی دانشگاه تهران به پروفسور جبه دار مارالانی تبریزی 

خرداد 3, 1404
آل هاشم پاک،متقی،مردمدار وبرای مردم نجیب آذربایجان نعمت بود

آل هاشم پاک،متقی،مردمدار وبرای مردم نجیب آذربایجان نعمت بود

خرداد 1, 1404
شهری که به شهریارش می‌نازد/ غروبی ابدی که طلوعی ادبی شد

شهری که به شهریارش می‌نازد/ غروبی ابدی که طلوعی ادبی شد

اردیبهشت 25, 1404

مجوز

تقویم

جولای 2025
ش ی د س چ پ ج
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
« ژوئن    
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • ورزشی
  • اجتماعی

© ۱۴۰۲ - کلیه حقوق وب‌سایت محفوظ است

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • فناوری
  • سلامت
  • ورزشی
  • چند رسانه ای
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

© ۱۴۰۲ - کلیه حقوق وب‌سایت محفوظ است

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم

افزودن لیست پخش جدید