;

تاکید صریح دولت بر اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی

به گزارش آدینه پرس، وحید مجیدی در دیدار با اعضای نظام پزشکی شبستر با بیان این مطلب گفت: در تبصره ۱۷ بودجه ۱۴۰۰ سریع اعلام شده است که پرداخت سازمان های بیمه گر در قبال اسناد کاغذی در حکم تصرف اموال دولتی است با این حال تاکنون وزارت بهداشت به دلایلی از جمله این وجود برخی اشکالات فنی در تبادل اطلاعات و نه خود برنامه با تأخیر و ممانعت حرکت کرده است.

 

مجیدی اضافه کرد متاسفانه وزارت بهداشت هیچ تلاشی برای ارتقاء نرم‌افزارهای خود برای وصل شدن به سامانه ما انجام نداد بنابراین ما مجبور شدیم خودمان برای دانشگاه‌های علوم پزشکی برنامه بنویسیم.

 

وی گفت: طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی ابتدا در سال ۹۵ به صورت پایلوت در استان کرمان آغاز شد و سپس از اسفند ۹۷ در شهرستان های کشور و از سال ۹۹ در مراکز استان ها اجرا شده است.

 

مجیدی گفت: در حال حاضر ۹۰ درصد نسخ در استان به صورت کاملاً الکترونیکی ارسال می‌شود و ما آماده ارسال تیم کارشناسی خود به تمام مراکز درمانی و حتی تک تک مطب ها به منظور رفع مشکلات و تسهیل در استفاده از نرم افزار هستیم.

 

مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان شرقی با بیان اینکه قطعاً در اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی یکسری مشکلات وجود دارد، افزود: یکی از مواردی که توسط پزشکان مطرح می‌شود بحث امضای الکترونیک است که باید از طرف نظام پزشکی رفع می شد اما تاکنون اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است با این حال استفاده از یوزر و پسورد فعلاً به عنوان جایگزین امضای الکترونیکی مورد قبول سازمان است.

 

یادآوری می شود؛ در ادامه این دیدار تعدادی از اعضای نظام پزشکی شهرستان شبستر به بیان دغدغه ها و مشکلات خود در اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی پرداختند.

 

مواردی از قبیل نبود زیرساخت‌های الکترونیکی، عدم تعریف امضای الکترونیکی، سختی نسخه نویسی الکترونیکی برای پزشکان سن بالا، سرعت پایین اینترنت در شهرستان‌ها و روستاهای کوچک، زمان بر بودن نوشتن نسخه به صورت الکترونیکی و پایین بودن آستانه تحمل بیماران در این دیدار مطرح شد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.