آدینه پرس : رحیم مهردادی در نشست خبری با اصحاب رسانه و فعالان رسانهای منطقه ارسباران در شهرستان اهر بابیان اینکه مخالف اشتغال، تولید، فعالیتهای صنعتی و یا معدنکاری نیستیم، اظهار داشت: بنده با این اعتقاد که جنگل و مراتع؛ ناموس ماست قبول مسئولیت کردهام و اگر لازم باشد برای حفظ آبرو و تاموسمان هزینه هم میدهیم هرچند در طول 14 ماه گذشته اعتقاد و باور قلبیام را اثبات کردهایم.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجانشرقی از تخریب 30 هکتار از جنگلهای ارسباران در پی استخراجهای معدن سونگون خبر داد، افزود: از مجموع تخریبهای سونگون در جنگلهای ارسباران، 19 هکتار از مناطق جنگلی و 11 هکتار از اراضی مرتعی منطقه ارسباران بود که با دستور استاندار کمیته حقیقت یاب تشکیل و پس از بررسیهای انجام یافته؛ تخریبهای سونگون در جنگلهای ارسباران محرز و توقف عملیات صادر شد.
وی اضافه کرد: همکاران ما در ادارهکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجانشرقی و اداره شهرستان ورزقان با بررسیهای میدانی و تهیه مستندات، قطع 23 هزار و 500 اصله درخت جنگلی از جنگلهای ارسباران توسط معدن مس سونگون را گزارش دادند و سپس با بررسی تصاویر هوایی، بهمنماه اثبات کردیم که جنگلهای ارسباران مورد تعرض و تخریب قرار گرفته است.
ن/66