;
  • اجتماعی
  • اخبار
  • ارتباط با ما
  • اقتصادی
  • چند رسانه ای
  • درباره ما
  • سلامت
  • سیاسی
  • صفحه اصلی
  • فرهنگی
  • فناوری
  • ورزش
چهارشنبه, اردیبهشت 24, 1404
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پایگاه خبری آدینه پرس
تبلیغات
  • صفحه اصلی
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • فناوری
  • سلامت
  • ورزشی
  • چند رسانه ای
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • صفحه اصلی
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • فناوری
  • سلامت
  • ورزشی
  • چند رسانه ای
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پایگاه خبری آدینه پرس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی آرشیو اخبار

تولید پودر سفیده تخم‌مرغ به روش الکتروهیدرودینامیک در دانشگاه تبریز

مرداد 3, 1402
در آرشیو اخبار, فناوری
A A
0
تولید پودر سفیده تخم‌مرغ به روش الکتروهیدرودینامیک در دانشگاه تبریز

به گزارش پایگاه خبری آدینه پرس: عضو هیات علمی دانشکده فیزیک دانشگاه تبریز در این خصوص گفت: پودر سفیده تخم‌مرغ منبع غنی پروتئین است که در صنایع فرآوری مواد غذایی به ویژه در صنعت شیرینی‌پزی و نانوایی به علت ویژگی‌های عملکردی آن کاربرد زیادی دارد.

 

دکتر وحید سیاهپوش، با بیان اینکه امروزه تقاضای مصرف پودر سفیده تخم‌مرغ به دلیل موارد بهداشتی، حمل و نقل آسان، ماندگاری بیشتر و ایمنی میکروبیولوژیکی آن در فرمولاسیون مواد غذایی بسیار بیشتر از سفیده تخم‌ مرغ مایع است، تصریح کرد: در روش‌های رایج تولید پودر سفیده تخم مرغ مانند خشک کن های پاششی از حرارت برای خشک کردن مایع تخم مرغ استفاده می‌شود که نتیجه آن کاهش کیفیت عملکردی و ارزش تغذیه ای محصول است. استفاده از روش خشک کردن انجمادی نیز به علت هزینه بالا در صنعت مقرون به صرفه نیست.

 

وی افزود: در سال‌های اخیر استفاده از روش خشک کردن الکتروهیدرو دینامیکی به عنوان یک روش غیر حرارتی نوین برای خشک کردن مواد غذایی حساس به گرما بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در این روش با استفاده از میدان الکتریکی شدید جریانی از هوای یونیزه (پلاسما) برای تبخیر رطوبت موجود در مواد غذایی استفاده می شود.

 

سیاهپوش یادآور شد: در پژوهش حاضر که در آزمایشگاه کاربردهای زیستی پلاسمای سرد در پژوهشکده فیزیک کاربردی و ستاره شناسی دانشگاه تبریز انجام شد، پودر سفیده تخم مرغ به روش الکتروهیدرودینامیک تهیه شد. مطابق نتایج به دست آمده از این پژوهش پودر تهیه شده در مقایسه با سایر روش‌های تولید این پودر مانند خشک کن پاششی و انجمادی نیاز به مصرف انرژی و هزینه کمتری داشته و از خواص عملکردی و تغذیه ای بالاتری برخوردار است.

 

به گفته وی نتایج اولیه این پژوهش در مجله معتبر Food Chemistry با ایمپکت ۹.23 با عنوان: “Preparation of egg white powder using electrohydrodynamic drying method and its effect on quality characteristics and functional properties” به چاپ رسیده است.

 

وی اضافه کرد: پژوهش حاضر در مقیاس آزمایشگاهی به انجام رسیده و تحقیقات برای ارتقای این روش برای استفاده از آن در ابعاد تجاری و صنعتی در حال انجام است.

 

انتهای پیام

به اشتراک گذاری خبر:
پست قبلی

انتشار فراخوان نخستین جشنواره ملی «فیلم اقوام ایرانی»

پست‌ بعدی

ثبت نام کارت منزلت اجتماعی شهرداری تبریز تمدید شد

پست‌ بعدی
ثبت نام کارت منزلت اجتماعی شهرداری تبریز تمدید شد

ثبت نام کارت منزلت اجتماعی شهرداری تبریز تمدید شد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک های کاربردی و پربازدید

بروکر gtcfx

تولید کننده اسید فسفریک

 اخبار روز

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

اخبار پربازدید

روایت شمعی که تنها برای یک دانش‌آموز می‌سوزد

روایت شمعی که تنها برای یک دانش‌آموز می‌سوزد

اردیبهشت 23, 1404
کار مایه حیات بشر و زندگی است

کار مایه حیات بشر و زندگی است

اردیبهشت 9, 1404
لزوم‌ کاستن از مراسم های تکراری تودیع و معارفه.

لزوم‌ کاستن از مراسم های تکراری تودیع و معارفه.

فروردین 18, 1404
مرگ چنین خواجه نه کاری است خرد…

مرگ چنین خواجه نه کاری است خرد…

اسفند 22, 1403

مجوز

تقویم

می 2025
ش ی د س چ پ ج
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
« آوریل    
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • ورزشی
  • اجتماعی

© ۱۴۰۲ - کلیه حقوق وب‌سایت محفوظ است

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • فناوری
  • سلامت
  • ورزشی
  • چند رسانه ای
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

© ۱۴۰۲ - کلیه حقوق وب‌سایت محفوظ است

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم

افزودن لیست پخش جدید