همزمان با اتمام تصویربرداری، در آیینی با حضور نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز ، مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی و شهردار کلانشهر تبریز از عوامل تهیه و تولید فصل دوم سریال تاریخی جلال قدردانی شد.
به گزارش آدینه پرس به نقل از روابط عمومی صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی درباره ساخت سریال جلال2 اظهار کرد : ساخت این قبیل سریالها که وقایع تاریخی را روایت میکند، به نوعی مقابله با جریان تحریف است.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر سیدمحمدعلی آل هاشم در آیین قدردانی از عوامل سریال جلال 2، گفت: جلال در فصل اول توانست مخاطبان قابل توجهی را به خود جلب کند و میتوان عملکرد آن را مثبت ارزیابی کرد.
وی نقطه قوت این سریال را استفاده از هنرمندان بومی توصیف کرد و افزود: اشاره به نقش شهدای محراب در پیروزی انقلاب اسلامی و هدایت مبارزان انقلابی از دیگر نقاط قوت این سریال است.
وی با بیان اینکه سریال جلال اولین ورود مرکز استانهای صدا و سیما به سریال سازی است، تصریح کرد: رسانه ملی باید مراکز استانها را پشتیبانی و حمایت کند تا شاهد تداوم این مسیر باشیم.
امام جمعه تبریز همچنین گفت: استفاده از مضامین انقلابی، اشاره به نقش سوسنگرد در هشت سال دفاع مقدس، توجه به اتحاد اقوام ایرانی از دیگر نقاط مثبت این سریال به شمار میرود.
وی ابراز امیدواری کرد که فصل جدید این سریال با استقبال خوب مخاطبان مواجه شود.
مدیرکل صداوسیمای آذربایجان شرقی نیز در آیین تجلیل از عوامل فصل دوم سریال تاریخی جلال گفت :جلال چهارمین مجموعه فاخر مرکز سیمای استانها برای امسال میباشد و استفاده از تکنیکهای سینمایی ویژه در تصویربرداری صحنه های دفاع مقدس از نکات برجسته آن است که در تاریخ صداوسیمای مرکزآذربایجان شرقی، یک نقطه عطف مهم به شمارمیرود.
مهندس صفری افزود : جلال جزو سنگین ترین پروژه های سریالسازی معاونت اموراستانها است و با۱۸۴لوکیشن، ۶۴۸سکانس و ۲۵۰بازیگر دیالوگ دار و صدها هنرور در ضبط یک سریال با این حجم در کمتر از یکسال رکورد جدیدی از خود به نمایش خواهد گذاشت.
گفتنی است این مجموعه که در طراز یک مجموعه نمایشی ملی تولید میشود داستان انقلاب اسلامی استان را پس از 29بهمن 56 تا پیروزی انقلاب و پس از آن تا سالهای61و62 روایت میکند و نقطه بارز آن روایت حضور شخصیتهای برجسته انقلاب و دفاع مقدس از جمله شهید قاضی طباطبایی، شهید مدنی و شهید علی تجلایی است.
فصل دوم سریال 15 قسمتی جلال در سه استان آذربایجان شرقی، خوزستان و کمیته مشترک ضد خرابکاری موزه عبرت تهران تصویربرداری شده است .
شهردار کلانشهر تبریز هم در تجلیل از عوامل تولید فصل دوم سریال تاریخی جلال گفت : معرفی تاریخ تبریز سرلوحه برنامه های فرهنگی شهرداری است. هر یک از شخصیت های آذربایجان، موضوع تولید یک سریال فاخر است.
تبیین نقش مردم قهرمان پرور و زمان شناس تبریز نیز در تاریخ کشور مهم است، چرا که همواره در عرصه های مختلف پای کار بوده و در صحنه هستند.
دکتر شهین باهر همچنین اضافه کرد : باید از عوامل این سریال تشکر کرد که تلاش کرده اند گوشه ای از تاریخ چندهزارساله شهرمان و تاریخ پرافتخار انقلاب اسلامی را به مردم معرفی کنند. تقویت فرهنگ، باعث کاهش هزینه ها در تمام بخش های مدیریت شهری می شود.
وی با بیان اینکه صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی بعنوان شبکه بومی و محلی از مجموعه هایی است که توانمندی های آن در کمک به کارگزاران امور شهری بسیار ارزشمند و فاخر است افزود : تعامل خوبی بین صدا و سیما، شورای شهر و شهرداری برقرار شده است که میتوان در زمینه گسترش فعالیتهای فرهنگی در شهر، بهره بیشتری از توان و ظرفیت همدیگر برد.