پایگاه خبری آدینه پرس
Header Logo
  • صفحه اصلی
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • فناوری
  • سلامت
  • ورزشی
  • چند رسانه ای
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • فناوری
  • سلامت
  • ورزشی
  • چند رسانه ای
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پایگاه خبری آدینه پرس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی آرشیو اخبار

حضور سفیر بنگلادش در ایران در اتاق بازرگانی تبریز

در نشست مشترک سفیر بنگلادش در ایران با رئیس اتاق بازرگانی تبریز و رئیس اتاق ایران، بر لزوم توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری میان دو کشور تأکید شد.

fatemeh_admin توسط fatemeh_admin
خرداد 4, 1404
در آرشیو اخبار, اقتصادی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
A A
0
حضور سفیر بنگلادش در ایران در اتاق بازرگانی تبریز

به گزارش آدینه پرس، یونس ژائله؛ رئیس اتاق تبریز، با ابراز خرسندی از گسترش روابط دوجانبه، بر آمادگی کامل این نهاد برای توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری با کشور بنگلادش تأکید کرد و افزود: تعریف پروژه‌های مشترک برای توسعه همکاری‌های تجاری را بسیار ضروری است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های گسترده صنعتی استان آذربایجان‌شرقی اظهار داشت: استان ما دارای تنوع صنعتی قابل توجهی است و در حوزه‌های مختلف، توانمندی‌های منحصر به‌فردی دارد که می‌تواند در روابط تجاری با بنگلادش نقشی کلیدی ایفا کند.

ژائله افزود: امیدواریم با تعریف پروژه‌های مشترک و ایجاد بسترهای همکاری میان فعالان اقتصادی دو کشور، شاهد توسعه پایدار روابط اقتصادی باشیم. این همکاری‌ها می‌تواند نه تنها به بهره‌برداری از ظرفیت‌های داخلی دو طرف منجر شود، بلکه زمینه‌ساز حضور مشترک در بازارهای منطقه‌ای و بین‌المللی نیز باشد.

رئیس اتاق تبریز همچنین با اشاره به موقعیت جغرافیایی راهبردی آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: این استان به عنوان دروازه ایران به اروپا، قفقاز و آسیای میانه، می‌تواند به عنوان پل ارتباطی مؤثری میان بنگلادش و بازارهای هدف در این مناطق عمل کند.

وی با اشاره به اجرای موافقتنامه تجارت آزاد میان جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا، این موافقتنامه را فرصتی بزرگ برای سرمایه­گذاری در ایران و صادرات به کشورهای عضو این اتحادیه بیان کرد.

اتاق بازرگانی تبریز قدیمی‌ترین اتاق‌ بازرگانی ایران

«منجورول کریم خان چودری»؛ سفیر بنگلادش در ایران، اتاق بازرگانی تبریز را یکی از فعال‌ترین و پویاترین اتاق‌های کشور توصیف کرد و گفت: حضور در قدیمی‌ترین اتاق بازرگانی ایران، مایه فخر و مباهات بنده است.

وی هدف اصلی سفر خود به تبریز را بررسی فرصت‌های تجاری کشف‌نشده و توسعه زمینه‌های همکاری بین دو کشور عنوان کرد و افزود: بسیاری از تجار ایرانی از ظرفیت‌های تجاری بنگلادش مطلع نیستند و این موضوع در مورد تجار بنگلادشی نیز صادق است. بسیاری از قابلیت‌های اقتصادی و صنعتی استان آذربایجان شرقی برای ما ناشناخته مانده‌اند.

سفیر بنگلادش با اشاره به ظرفیت‌های گسترده صنعتی و صادراتی آذربایجان شرقی گفت: در جریان این سفر از کارخانه تراکتورسازی تبریز که یکی از بزرگ‌ترین مجموعه‌های تولید تراکتور در منطقه است، بازدید کردیم. تلاش داریم شرایط همکاری و واردات محصولات این مجموعه به کشور بنگلادش را فراهم کنیم.

وی تحریم‌ها و محدودیت‌های مالی را از چالش‌های اساسی در روابط تجاری بین ایران و بنگلادش دانست و گفت: با وجود این موانع، زمینه‌های متعددی برای همکاری وجود دارد. بنگلادش دومین تولیدکننده بزرگ پوشاک در جهان است و در کنار ظرفیت‌های تولیدی و صادراتی بالا، آمادگی سرمایه‌گذاری در حوزه تولید مشترک با ایران را نیز دارد.

خان چودری با اشاره به موقعیت ژئوپلتیکی دو کشور افزود: آذربایجان‌شرقی با دسترسی مناسب به آسیای مرکزی، قفقاز و روسیه، و بنگلادش با دسترسی به بازار پرجمعیت آسیای جنوبی، می‌توانند نقش مکمل برای توسعه تجارت ایفا کنند. با توجه به نیروی کار ارزان و مزیت‌های رقابتی، بنگلادش می‌تواند به هاب صادراتی ایران و آذربایجان شرقی به کشورهای آسیای جنوبی تبدیل شود.

وی با اشاره به جمعیت بیش از ۱۶۵ میلیون نفری بنگلادش اظهار کرد: حدود ۳۰ میلیون نفر از این جمعیت، جزو قشر مرفه و طبقه متوسط هستند که بازار مناسبی برای محصولات ایرانی به‌ویژه در حوزه واردات فراهم می‌کند.

سفیر بنگلادش در ادامه افزود: کشور ما در حوزه دارو پیشرفت‌های قابل توجهی داشته و در مقابل، ایران در زمینه تجهیزات پزشکی ظرفیت بالایی دارد که می‌تواند زمینه‌ساز همکاری‌های گسترده باشد.

وی در پایان با اشاره به عضویت بنگلادش در سازمان تجارت جهانی (WTO) خاطرنشان کرد: بنگلادش می‌تواند بدون تعرفه به بسیاری از کشورها صادرات داشته باشد و از آنجایی که اقتصاد دو کشور ایران و بنگلادش رقابتی نیستند، زمینه مناسبی برای توسعه روابط تجاری و سرمایه‌گذاری متقابل وجود دارد.

 

به اشتراک گذاری خبر:
پست قبلی

برگزاری رویداد دمودی سرمایه‌گذاری در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی 

پست‌ بعدی

دیدار مدیرعامل بانک تجارت کشور با رئیس اتاق بازرگانی تبریز

پست‌ بعدی
دیدار مدیرعامل بانک تجارت کشور با رئیس اتاق بازرگانی تبریز

دیدار مدیرعامل بانک تجارت کشور با رئیس اتاق بازرگانی تبریز

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تولید کننده اسید فسفریک

اخبار پربازدید

تحلیل حقوقی و اجتماعی در خصوص کاهش سقف مهریه به ۱۴ سکه 

تحلیل حقوقی و اجتماعی در خصوص کاهش سقف مهریه به ۱۴ سکه 

آذر 12, 1404
برشی از زندگی الگوی سوم، زن ایرانی؛  آجیل امام

برشی از زندگی الگوی سوم، زن ایرانی؛ آجیل امام

آذر 6, 1404
۱۳ آبان؛ روز ماندگار بیداری، ایستادگی و استقلال

۱۳ آبان؛ روز ماندگار بیداری، ایستادگی و استقلال

آبان 13, 1404

آشنایی با قوانین استرداد بلیط تبریز استانبول

مهر 2, 1404

 اخبار روز

لینک های کاربردی و پربازدید

کاشت ابرو در اصفهان

بروکر gtcfx

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

مجوز

Flowers in Chania

تقویم

دسامبر 2025
ش ی د س چ پ ج
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
« نوامبر    

© ۱۴۰4 - کلیه حقوق وب‌سایت خبری آدینه پرس محفوظ است.

  • اقتصادی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • ورزشی
  • اجتماعی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • فناوری
  • سلامت
  • ورزشی
  • چند رسانه ای
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

© ۱۴۰4 - کلیه حقوق وب‌سایت خبری آدینه پرس محفوظ است.

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
Languages

افزودن لیست پخش جدید