خسارت ناآرامی‌های اخیر در تبریز ۲۵ میلیارد تومان اعلام شد

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری آذربایجان شرقی اعلام کرد: آشوبگران در ناآرامی‌های اخیر ۲۵ میلیارد تومان به اموال عمومی تبریز خسارت وارد کردند.

به گزارش پایگاه خبری آدینه پرس:جعفر رزمی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در این ناآرامی ها ۲۲ مکان عمومی از جمله چهار شعبه بانک خسارت دید، اظهار کرد: این اعتبار باید برای خدمت رسانی به مردم صرف می شد اما اکنون برای تعمیر و بازسازی مکان های خسارت دیده باید هزینه شود

 

وی ادامه داد: دشمنان ملت بیش از چندین دهه کشور را مورد تاخت و تار قرار داده و به دنبال بهانه‌ای برای ضربه زدن به انسجام ملی هستند اما در این حادثه، شاهد شلاق رسانه‌ای شدید بر علیه کشور بودیم، شبکه‌های معاند با تمام قوا وارد صحنه شدند و امپراطوری رسانه غرب پشت ماجرا بود که می‌خواستند اعتراضات را تشدید کنند.

 

وی با اشاره به اینکه در استان ما ۲ روز شاهد ناآرامی بودیم، گفت: در این ناآرامی ها یک دستگاه خودروی آتش‌نشانی، هفت دستگاه خودرو دولتی و یک دستگاه خودرو شخصی توسط اغتشاشگران سوزانده شد.

 

رزمی با اشاره به خسارت های غیرمادی این حوادث خاطرنشان کرد: آشوبگران با حمله به عوامل انتظامی و امنیتی، موجب مجروح شدن ۵۸ نفر از آنان شده و یک نفر از بسیجیان را به شهادت رساندند.

 

وی متذکر شد: رسانه‌های غربی به دنبال دو قطبی سازی فضای جامعه هستند تا اتحاد کشور ما را زیر سوال ببرند .

 

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری آذربایجان شرقی با بیان اینکه دشمنان می‌خواهند فضا را تقابلی و ناامن کنند تا به اهداف خود برسند، گفت: مردم بصیر ما تحت هدایت رهبر معظم انقلاب مثل همیشه از این توطئه هم سربلند بیرون آمدند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.