به گزارش آدینه پرس به نقل از (ایسنا) منطقه اردبیل، ناصر محمدی مدیر عامل موسسه صندوق پژوهش و فناوری پرشین داروی البرز که با هیئت همراه با هدف بررسی وضعیت مراکز رشد به اردبیل سفر کرده بود در جلسهای ، درخصوص نحوه حمایت صندوق از شرکتهای دانش بنیان تصریح کرد: این صندوق در سه حالت از شرکتهای دانش بنیان حمایت می کند درحالت اول پروژههایی که آماده تجاری سازیاند تا سقف یک میلیارد تومان حمایت می شوند به شرطی که کسب و کار نشان دهد که از نظر بازده زمانی مثبت ترند.
وی ادامه داد: اگر طرحها توجیه پذیرتر باشند برای طرحها یک میلیارد تومان سرمایه گذاری می شود بخشی از این سرمایه گذاری ممکن است دادن تسهیلات از طریق اعطای وام وتسهیلات با بهره کمتر باشد.
محمدی با اشاره به اهداف اصلی صندوق،کمک به شرکت های دانش بنیان برای تجاری سازی محصولات وهمچنین برقراری ارتباط صنعت و دانشگاه و تولید صنعتی محصولات دانش بنیان تولید شده در دانشگاهها درمحیط های صنعتی، حمایت های حقوقی مالی و فنی از شرکت های دانش بنیان، بهره گیری از منابع مالی سرمایه گذاران در راستای اهداف فناورانه ، تمرکز بر پروژه هایی که در راستای اقتصاد مقاومتی فعال اند و اهداف دیگر کاهش ریسک سرمایه گذاری و ریسک فناوری برای سرمایه گذاران و فناوران را از اهداف این صندوق عنوان کرد.
وی گفت: با مصرف این داروی گیاهی با حداکثر سه قرص درهفته می توان از این بیماری پیشگیری کرد و یا بعضی بیماران بعد از شش ماه مصرف این دارو را قطع می کنند.
وی افزود: به طور مثال در یکی ازپروژههای گیاهان دارویی یک داروی درمان کننده دیابت در مرحله تجاری سازی و مطالعات بالینی است، که این محصول در صورت موفقیت و طی مراحل علمی و تجاری سازی در اکثریت بیمارن منجر به قطع مصرف دارو خواهد شد.
وی با بیان اینکه این دارو فقط در استان کرمانشاه استخراج می شود، افزود: مطالعات نشان داده گونه گیاهی این دارو دراستان اردبیل نیز قابل استخراج است.
در ادامه نیز رامز نصیری صالح رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل نیز از فعالیت مرکز رشد اردبیل از سال 93خبرداد و افزود: تاکنون 11شرکت فناورانه در این شرکت مستقر شدهاند که تا به امروز 17طرح فناورانه در مرکز پذیرش شده است.
وی با بیان اینکه دو شرکت به تازگی مجوز اولیه را برای استقرار در مرکز رشد و پیشبرد ایده فناورانه خود اخذ کردند، اضافه کرد: پنج شرکت اخیرا درخواست استقرار در مرکز رشد دادهاند که امید می رود با مرکز رشد زمینه همکاری بیشتر ایدههای فناوری بتواند تجاری شود و جهت توسعه سلامت جامعه مورد استفاده قرار گیرد.
نصیری صالح ادامه داد: با این روش می توانیم وابستگی به خارج از کشور را قطع کنیم و در حوزه سلامت اگر تحریمی را شاهد باشیم کمترین آسیب را داشته باشیم.