به گزارش پایگاه خبری آدینه پرس ؛ اوروجعلی علیزاده در نشست خبری در جمع خبرنگاران، اظهار کرد:۷۰ درصد مصوبات دور اول سفر رئیس جمهور به استان در حوزهی راهداری و حمل و نقل جادهای تحقق یافته است، در دور اول سفر اجرای هشت پروژه دو ساله در این حوزه با اعتبار ۱۳۴ هزار میلیارد ریال تصویب شده بود که سهم سال گذشته تخصیص یافته است.
وی ادامه داد: آذربایجان شرقی دارای ۱۴ هزار کیلومتر شبکه راه و از این میزان حدود چهار هزار کیلومتر شبکه راههای اصلی و شریانی و ۱۰ هزار کیلومتر شبکه راه روستایی است، در دو سال اخیر برای نگهداری شبکه راههای استان حدود ۶۰۰ هزار تن آسفالت ریزی انجام شده است.
علیزاده افزود: با توجه به این میزان از آسفالت ریزی، ۸۶۰ کیلومتر از شبکه راههای استان با اعتبار بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال بهسازی و ۱۰ هزار کیلومتر نیز خط کشی شده است.
وی عنوان کرد: اختصاص سه هزار میلیارد ریال برای حذف ۱۶۷ نقطهی حادثه خیز استان و ایمن سازی و اصلاح شیب شیروانی سه هزار و ۵۴۰ کیلومتر از شبکه راههای روستایی نیز از دیگر اقدامات این اداره کل در طی این بازه زمانی است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجان شرقی عنوان کرد:جابهجایی زائران اربعین حسینی استان از ۲۷ مرداد آغاز شده و تا ۲۵ شهریور ماه ادامه دارد، به منظور پاسخگویی به حجم زائران حسینی و تسهیل در بازگشت زائران، حدود ۷۰ دستگاه اتوبوس نیز از سایر نهادها از جمله شهرداری تبریز و مس سونگون به این تعداد افزوده میشود.
وی ادامه داد: فروش ۷۰ الی ۸۰ درصد بلیتهای اربعین حسینی به صورت اینترنتی انجام میگیرد، ۲۰ تا ۳۰ درصد بلیتها نیز به صورت حضوری در محل ترمینالها برای زائران عرضه خواهد شد.
علیزاده، بیان کرد: تیم ۱۶ نفرهی اداره کل راهداری و حمل و نقل عمومی استان نیز برای ارائه خدمات به زائران حسینی در ایستگاه مربوطه در مرز مهران مستقر میشوند.
وی اظهار کرد: خرید ۱۶ دستگاه خودرو سنگین راهداری با استفاده از ظرفیت منطقه آزاد ارس با اعتبار یک هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال، خرید و نصب ۴۳ دستگاه دوربین های ثبت تخلفات رانندگی در راه های اصلی استان با اعتبار ۴۰۰ میلیارد ریال و احداث ۲۱۰ کیلومتر راه روستایی با اعتبار چهار هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال را از دیگر اقدامات این اداره کل است.
علیزاده خاطرنشان کرد: تعداد دوربینهای ثبت تخلفات رانندگی در راههای استان ۹۹ دستگاه است و در راستای کنترل وزن بارهای خودروهای سنگین در جادههای استان، سه دستگاه سامانه توزین با اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریال راه اندازی و در ۷۴ مدرسه حاشیه راهها طرح ایمن سازی اجرا شد.