آدینه پرس: دکتر اکبر رضایی در این جلسه با اشاره به اینکه انتخابات از اهمیت و جایگاه بالایی در نظام اسلامی برخوردار است گفت : صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی، اولین مرکز استانی رسانه ملی است که ستاد انتخابات خود را راه اندازی و فعال کرده تا راهکارهای موثر در جلب مشارکت حداکثری مردم در انتخابات آتی را به بحث و بررسی بگذارد .
مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی افزود : بستر لازم در جدول پخش در حوزه های مختلف صدا و سیما برای طرح و بحث موضوعات مختلف ایجاد شده و سرفصل ها و محورهای موضوعی لازم و مرتبط با انتخابات در دستور کار حوزه ها قرار گرفته است .
وی با بیان راهبردهای رسانه ملی در پیگیری مسائل ، مشکلات و دغدغه های مردم خاطر نشان کرد : یکی از رویکردهای اصلی ما در برنامه های تولیدی، تاثیرمحوری است و سعی می کنیم با تغییر رویکردهای قبلی بر اثربخشی و جریان سازی در افکار و رفتار مخاطب متمرکز شویم.
در ادامه این نشست حجت الاسلام و المسلمین ایمانی با تاکید بر تشکیل اتاق فکر مشترک برای بررسی و عملیاتی کردن فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت : ضروری است بیانات مقام معظم رهبری در رابطه با ابعاد مختلف مجلس خبرگان رهبری توسط کارشناسان رسانه ای به صورت جامع گردآوری و در جای مناسب خود از آنها استفاده شود.
حجت الاسلام و المسلمین فقیه نیز با بیان اینکه جا دارد از همین الان شبکه استانی به تبیین عوامل موثر در کاهش مشارکت مردم در انتخابات سال های گذشته مبادرت نماید افزود : باید راهکارهای رفع موانع موجود بر سر حضور حداکثری مردم به بحث گذاشته شود .
حجت الاسلام و المسلمین روحانی حسینی هم با تاکید بر اینکه حضور حداکثری مردم به عنوان تداعی کننده مقبولیت جمهوری اسلامی در نزد مردم است خاطر نشان شد : باید این موضوع مدنظر تولیدات انتخاباتی رسانه ملی قرار گیرد .
حجت الاسلام و المسلمین نوبری هم پاسخ به شبهات مردم در این مقطع زمانی را بسیار مهم دانست و اظهار داشت : ضروری است تا شبهات موجود نزد گروه های مختلف مردمی به خوبی شناخته شود و بعد درباره آنها کار علمی صورت گیرد .
وی با بیان اینکه باید فضای انتخاباتی استان به گونه ای طراحی شود که امکان حضور طیف های مختلف در فضای عمومی جامعه فراهم گردد اضافه کرد : برای مقابله با خط تحریف و تخریب دشمنان ایران اسلامی در رابطه با اختیارات قانونی مقام معظم رهبری توسط رسانه های معاند، می بایست روشنگری های دقیقی صورت گیرد.
حجت الاسلام و المسلمین مشهودی دیگر استاد حوزه و دانشگاه هم تصریح کرد: حضور چهره های جدی در صداوسیما و طرح دیدگاه های متنوع آنها از رسانه ملی می تواند در افزایش مشارکت مردمی اثرگذار باشد و باید برگزاری کرسی های آزاداندیشی در اولویت قرار گیرد.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی نیز با تاکید بر اینکه جهاد امیدآفرینی در جامعه باید در اولویت تولیدات رسانه ای قرار گیرد گفت : در شرایط کنونی باید به گونه ای تدبیر شود که تلاش رسانه های معاند برای ایجاد شبهه و ارائه تصویری سیاه از شرایط و اوضاع جامعه خنثی شود.
پیگیری عالمانه و کارشناسانهی انتقادات و نارضایتی های موجود ، بازنمایی اقناعی دستاوردهای نظام اسلامی در حوزه های مختلف برای مقابله با سیاه نمایی های صورت گرفته از سوی رسانه های معاند ، حضور نمایندگان طیف های مختلف فعال در فضای سیاسی استان در برنامه های صداوسیما ، توجه به جهاد امیدآفرینی در دستور کار اصلی و جدی تولیدات رسانه ای ، پرداخت تبیینی و جامع به محورهای اصلی بیانات مقام معظم رهبری در رابطه با ابعاد مختلف انتخابات مجلس شورای اسلامی، اهمیت و جایگاه مجلس، شاخص های قانون گذاری مناسب و… ، اولویت دهی به رویکرد تاثیرمحوری، اثربخشی و جریان سازی در سطح جامعه ، بهره گیری از راهکارهای رسانه ای موثر برای جلب حضور مشارکت حداکثری مردم در انتخابات پیش رو ، تحلیل جایگاه و اهمیت مجلس شورای اسلامی در نظام اسلامی، بررسی نقاط ضعف و قوت عملکردی مجالس در ادوار مختلف تاریخ انقلاب اسلامی ، ضرورت تبیین اهمیت مجلس خبرگان رهبری در نظام اسلامی و تلاش برای ایجاد شور انتخاباتی در این دوره از انتخابات مجلس خبرگان رهبری از دیگر موضوعات طرح شده در این نشست بود.