به گزارش پایگاه خبری آدینه پرس، رئیس اتاق اصناف کشاورزی استان آذربایجان شرقی در این جلسه که با حضور مدیران اجرایی اتاق اصناف کشاورزی شهرستانها، مدیرتعاون روستایی و مسئول امورتشکلهای کشاورزی استان و رئیس اتاق اصناف کشاورزی استان در محل تعاون روستایی استان برگزار شد گفت: حسابرسی و شفافیت مالی یکی از اموری است که استان در طول سنوات گذشته پیگیری و به انجام رسانده است و امسال نیز حسابرسی 1401 درحال انجام بوده که لازم است پس از ارائه گزارش حسابرسی برای تصویب ترازنامه سال گذشته و پیش بینی بودجه سال آینده به کمیسیون نظارت شهرستان ارسال شود.
هادی فرجی آزاد در خصوص انتخاب کارشناسان کشاورزی برای سامانه سبک گفت: کارشناسان سامانه به واقع نمایندگان اتاق و اتحادیه برای حضور در سرمزرعه، باغ و دامداری و کارگاه کشاورزی برای صحت سنجی اطلاعات و بارگزاری اطلاعات فنی و نقشه کارگاه متقاضی پروانه کسب هستند و می بایست از لحاظ تخصصی و حسن انجام کار مورد تایید هیئت مدیره قرارگیرند.
وی گفت: مشکلات مربوط به تعرفه برق کشاورزی و تامین اجتماعی و اعتبار پروانه های کسب بزودی با اتصال سامانه سبک به درگاه ملی صدور مجوزها رفع خواهد شد و جایگاه پروانه های کسب کشاورزی بالاتر از پروانه فعالیت که قبلا صادر می شد خواهد بود. مدیر تعاون روستایی استان آذربایجان شرقی نیز با اشاره به توان بالا و قدرت چانه زنی تشکلهای کشاورزی به ویژه اتاق اصناف کشاورزی در زمینه های مختلف تولید، قیمت گذاری، بازاررسانی و بازار سازی گفت: اتاقهای اصناف کشاورزی باید با تامین منافع اعضا و تولید کنندگان با قدرت بیشتر و صدای بلندتری از منافع آنها در جامعه و کشور دفاع کنند.
اکبر رنجگران گفت: عدم دسترسی مدیران تعاون روستایی و ناظرین اتاق های اصناف کشاورزی یکی از نقاط ضعف سیستم صدور و تمدید پروانه کسب کشاورزی است که باید این مشکل سریعاً رفع شود.
مدیر تعاون روستایی استان تاکید کرد: ما طبق قانون موظف به تشکیل اتحادیه ها و اتاقهای اصناف کشاورزی در شهرستانها هستیم و این کار با هماهنگی و همکاری اتاقهای اصناف کشاورزی در شهرستانها و استان بزودی امکان پذیر خواهدشد.
در پایان هریک از مدیران اجرایی شهرستانها به طرح دیدگاهها و نظرات خود و مشکلات اتاق اصناف کشاورزی و کشاورزی منطقه خود پرداختند.