ساخت تجهیزات فنی برای آیتم های تخصصی المپیاد آتش نشانان در تبریز
مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز از انجام مراحل پایانی ساخت تجهیزات فنی برای آیتم های تخصصی سیزدهمین المپیاد عملیاتی و ورزشی آتش نشانان کشور خبر داد .
به گزارش پایگاه خبری آدینه پرس به نقل از امور ارتباطات سازمان آتش نشانی تبریز ، آتش پاد دکتر علیرضا زبردست در بازدید از کارگاه طراحی و ساخت تجهیزات فنی ، ضمن قدردانی از تلاش عوامل فنی و اجرایی برای طراحی و ساخت آیتم های تخصصی مسابقات ، ابراز امیدواری کرد بهره گیری از استاندارد های روز و آماده سازی بموقع وسایل و تجهیزات شاهد برگزاری مسابقاتی در سطح عالی باشیم.
وی طراحی و ساخت برج چالش (fcc) به همت آتش نشانان را نشان از بلوغ و عرق سازمانی دانست و افزود: خوشبختانه حضور نیروهای متخصص و کاربلد همیشه راهگشای ما در اجرای عملیات ها و سربلندی در فعالیت ها بوده و تلاش کارگروه های مختلف در طراحی ، ساخت و آماده سازی تجهیزات مربوط به آیتم های مسابقات نیز ستودنی است.
مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز از ثبت نام و اعلام آمادگی چهل تیم برای رقابت در بخش های مختلف سیزدهمین المپیاد عملیاتی و ورزشی آتش نشانان کشور در مهرماه سال جاری خبر داد .
لازم به ذکر است برج چالش مبارزه آتش نشانان (FCC) برای اولین بار در زمره رشته های المپیاد کشوری قرار گرفته و در سیزدهمین المپیاد عملیاتی و ورزشی آتش نشانان کشور به میزبانی تبریز مورد استفاده قرار می گیرد. این برج شامل ۶۰ پله با ارتفاع استاندارد تعریف شده در ۶ رمپ می باشد و طبق جدیدترین قوانین FIREFIGHTER COMBAT CHALLENGE برپا گردیده و برای مسابقات چالش آتش نشانان استفاده خواهد گردید. این مسابقه شامل ۵ مرحله مرتبط با حرفه آتش نشانی است که در حقیقت شبیه سازی وظایفی است که یک آتش نشان می تواند در حوادث، انتظار چنین فعالیت هایی را داشته باشد. این ۵ مرحله شامل:
۱- مرحله اول: حمل بسته شیلنگ به بالای برج
۲- مرحله دوم: بالا کشیدن شیلنگ به بالای برج و فرود از پله
۳- مرحله سوم: ورود قهری
۴- مرحله چهارم: عبور از مسیر بین هیدرانتها و حمل لوله ۵/۱ اینچی به مسافت ۲۳ متری و عبور از درب متحرک و زدن آب به سیبل
۵- مرحله پنجم: حمل مصدوم به صورت صحیح