پایگاه خبری آدینه پرس
Header Logo
  • صفحه اصلی
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • فناوری
  • سلامت
  • ورزشی
  • چند رسانه ای
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • فناوری
  • سلامت
  • ورزشی
  • چند رسانه ای
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پایگاه خبری آدینه پرس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی آرشیو اخبار

سرانه مصرف ماهی درجهان 20 کیلو، در ایران 14.5 کیلو و در آذربایجان شرقی 8.4 کیلو

مشاور رئیس سازمان و سخنگوی سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی، بر اهمیت مصرف ماهی و محصولات آبزی تاکید کرد.  

اردیبهشت 1, 1404
در آرشیو اخبار, اجتماعی
A A
0
سرانه مصرف ماهی درجهان 20 کیلو، در ایران 14.5 کیلو و در آذربایجان شرقی 8.4 کیلو

به گزارش آدینه پرس، وحید کاظم زاده در حاشیه کارگاه آموزشی اصول طبخ آبزیان در دبیرستان میرفتح‌اله سید زنوزی شهر زنوز شهرستان مرند ، با اشاره به نقش حیاتی مصرف ماهی و سایر آبزیان در سلامت جامعه، اظهار داشت: ماهی و فرآورده‌های آبزی به‌ عنوان یکی از سالم‌ترین منابع پروتئینی، حاوی اسیدهای چرب امگا-۳، ویتامین‌های D و B12، ید، سلنیوم و سایر ریزمغذی‌های ضروری هستند که نقش بسزایی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی- عروقی، تقویت سیستم ایمنی و بهبود عملکرد مغز دارند.

وی با بیان اینکه سرانه مصرف آبزیان در ایران هنوز از استانداردهای جهانی فاصله دارد، تصریح کرد: متأسفانه با وجود منابع غنی آبزیان در کشور، سرانه مصرف ماهی و محصولات دریایی در سبد غذایی خانوارهای ایرانی پایین است. این در حالی است که کارشناسان تغذیه توصیه می‌کنند حداقل دو وعده ماهی در هفته مصرف شود تا از فواید آن بهره‌مند شویم.

مشاور رئیس سازمان و سخنگوی سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه سرانه مصرف ماهی در جهان بالای 20 کیلوگرم و در ایران 14.5 کیلوگرم در سال است ادامه داد: این میزان در آذربایجان شرقی 8.4 کیلوگرم در سال بوده که بسیار پایین تر از استانداردهای بین المللی و حتی ملی به شمار می رود.

وی با بیان اینکه سرانه مصرف ماهی در استان از رقم 300 گرم دهه هفتاد به 8.4 کیلوگرم در سال 1403رسیده است افزود: بازارچه ها و غرفه های عرضه مستقیم و زنده آبزیان و مراکز گردشگری و طبخ آبزیان در سطح استان به منظور ترویج فرهنگ مصرف ماهی و بالا بردن سرانه مصرف در طول سال مشغول به فعالیت هستند و با اجرای برنامه های ترویجی و اطلاع رسانی و تسهیل دسترسی مردم عزیز به انواع آبزیان ، شاهد افزایش مصرف آن در استان خواهیم بود.

کاظم‌زاده همچنین به برنامه‌های ترویجی مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی اشاره کرد و افزود: در راستای افزایش آگاهی عمومی و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان، سازمان جهاد کشاورزی استان برنامه‌های آموزشی متنوعی از جمله کارگاه‌های طبخ، آموزش پرورش آبزیان و معرفی محصولات جدید دریایی را در دست اجرا دارد تا خانواده‌ها را به گنجاندن این ماده غذایی ارزشمند در رژیم روزانه ترغیب کند.

مشاور رئیس سازمان و سخنگوی سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی میزان تولید ماهی و آبزیان را در استان آذربایجان شرقی در سال 1403 بیش از 10 هزار و 575 تن اعلام نمود و افزود: میزان تولید محصولات آبزی در استان در طی یک دهه گذشته دو برابر شده است.

وی دانش‌آموزان را به عنوان سفیران سلامت و تغذیه سالم معرفی کرد و گفت: نقش شما نوجوانان در ترویج مصرف ماهی بسیار حائز اهمیت است. شما می‌توانید با یادگیری روش‌های صحیح طبخ و آگاهی از فواید ماهی، هم در خانواده و هم در جامعه تغییرات مثبتی ایجاد کنید.

کاظم زاده به راه‌های مشارکت دانش‌آموزان در ترویج مصرف ماهی اشاره نموده و افزود: فراگیری روش‌های پخت سالم و متنوع ماهی در کارگاه‌های آموزشی، انتقال دانش کسب‌شده به اعضای خانواده و دوستان ، طراحی پوستر، کلیپ و پست‌های اینترنتی درباره فواید مصرف ماهی، برگزاری مسابقات مقاله‌نویسی و نقاشی با موضوع تغذیه سالم ، پیشنهاد دادن غذای دریایی در بوفه‌های مدارس ، سازماندهی جشنواره‌های غذایی با محوریت ماهی ، مصرف منظم ماهی در وعده‌های غذایی شخصی و تشویق اطرافیان به جایگزینی ماهی با گوشت‌های قرمز پرچرب از جمله راه های افزایش مصرف ماهی از طریق دانش آموزان عزیز می باشد.

کاظم‌زاده در پایان با بیان اینکه شما دانش‌آموزان نه تنها آینده‌سازان کشور هستید، بلکه می‌توانید از همین امروز با ترویج عادات غذایی سالم، نسلی سالم‌تر و بانشاط‌تر پرورش دهید از دانش‌آموزان و خانواده‌ها خواست با مصرف منظم ماهی و آبزیان، گامی موثر در جهت سلامتی فردی و اجتماعی بردارند.

 

به اشتراک گذاری خبر:
پست قبلی

نشان‌دار کردن مالیات‌ها؛ گامی به‌سوی شفاف‌سازی و مشارکت عمومی در تخصیص منابع

پست‌ بعدی

رئیس مؤسسه تحقیقات کشاورزی دیم:  معرفی ۴ رقم جدید نخود دیم

پست‌ بعدی
رئیس مؤسسه تحقیقات کشاورزی دیم:   معرفی ۴ رقم جدید نخود دیم

رئیس مؤسسه تحقیقات کشاورزی دیم:  معرفی ۴ رقم جدید نخود دیم

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تولید کننده اسید فسفریک

اخبار پربازدید

۱۳ آبان؛ روز ماندگار بیداری، ایستادگی و استقلال

۱۳ آبان؛ روز ماندگار بیداری، ایستادگی و استقلال

آبان 13, 1404

آشنایی با قوانین استرداد بلیط تبریز استانبول

مهر 2, 1404
مکانیسم ماشه فعال شد؛ ضرورت قاطع دولت در حمایت و مانع‌زدایی از بخش خصوصی

مکانیسم ماشه فعال شد؛ ضرورت قاطع دولت در حمایت و مانع‌زدایی از بخش خصوصی

شهریور 29, 1404
پیام آور عدالت و اخلاق

پیام آور عدالت و اخلاق

مرداد 31, 1404

 اخبار روز

لینک های کاربردی و پربازدید

کاشت ابرو در اصفهان

بروکر gtcfx

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

مجوز

تقویم

نوامبر 2025
ش ی د س چ پ ج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
« اکتبر    
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • ورزشی
  • اجتماعی

© ۱۴۰۲ - کلیه حقوق وب‌سایت محفوظ است

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • فناوری
  • سلامت
  • ورزشی
  • چند رسانه ای
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

© ۱۴۰۲ - کلیه حقوق وب‌سایت محفوظ است

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
Languages

افزودن لیست پخش جدید