پایگاه خبری آدینه پرس
Header Logo
  • صفحه اصلی
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • فناوری
  • سلامت
  • ورزشی
  • چند رسانه ای
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • فناوری
  • سلامت
  • ورزشی
  • چند رسانه ای
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پایگاه خبری آدینه پرس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی آرشیو اخبار

سفر سه روزه دکتر راهب رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به تبریز

دکتر راهب رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، دکتر منصوریان رئیس بخش قیر و آسفالت مرکز و دکتر علوی رئیس اداره روابط عمومی و ارتباطات مرکز به منظور بازدید از کارخانجات قیر آذربایجان شرقی وارد تبریز شدند.

اسفند 1, 1403
در آرشیو اخبار, ایران و جهان, سیاسی
A A
0
سفر سه روزه دکتر راهب رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به تبریز

به گزارش آدینه پرس: جلسه هم اندیشی و بررسی مشکلات حوزه قیر و آسفالت استان با ریاست دکتر راهب رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و هیات همراه و حضور دکتر بابک نجفیان سرپرست اداره کل راه و شهرسازی و جمعی از صاحبان کارخانجات قیر استان آذربایجان شرقی و غربی به میزبانی شرکت تولیدکننده محصولات قیر ( آذر بام ) و در محل سالن جلسات همین کارخانه و بازدید از مجموعه تولیدی

 

دکتر نجفیان سرپرست اداره کل راه و شهرسازی ضمن خیر مقدم به ریاست محترم مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی و هیات همراه و حضور صاحبان کارخانه های قیر و محصولات مشابه گفت با وجود کارخانه های بسیار فعال و پرکیفیت قیر در استان متاسفانه از چندسال پیش نمایندگی مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی در استان تعطیل شده است و امیدارم با وجود دکتر راهب و عنایت ویژه ایشان به تبریز پایتخت قیر ایران به زودی شاهد بازگشایی دفتر نمایندگی این مرکز در استان آذربایجان شرقی باشیم.

 

ایشان در ادامه اذعان داشتند که اداره کل راه و شهرسازی برای کیفیت و بهبود راه های مواصلاتی و تولیدات قیر و محصولات مشابه، همکاری تنگاتنگ خود را با مرکز تحقیقات اعلام می دارد.

 

دکتر غزال راهب رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در جلسه نشست هم اندیشی با اعضای انجمن قیر استان آذربایجان شرقی ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع کارخانه داران قیر استان های آذربایجان شرقی و غربی گفت: همسویی و هم افزایی بین بخش خصوصی در یک صنعت است که زیربنای توسعه خواهد بود و سرمایه اجتماعی بسیار با ارزشی است که قطعا با حضور و حمایت بزرگانی که در این عرصه بوده اند اتفاق افتاده است.

 

ایشان در ادمه سخنان خود با توجه به بیان مسائل و مشکلات این صنعت توسط برخی کارخانه داران قیر در این نشست گفت: حساسیت هایی که در حوزه قیر و آسفالت است به ارزش محصول تولیدی بر می گردد.

 

ایشان با اشاره به اینکه جاده های کشور یکی از مهمترین سرمایه های اجتماعی به شمار می رود بیان داشت موظف هستیم با ارائه راه کارهای نوین در این صنعت برای بهره وری و ایجاد کیفیت عالی گام های مهمتر و بهتری برداریم و در این جهت از هیچ تلاشی فروگذار نباشیم.

 

دکتر راهب با اشاره به اینکه از 64 واحد تولید قیر در کشور 15 واحد آن در آذربایجان شرقی است و به نوعی پایتخت قیر ایران است از تولیدکننده گان و حمایت کننده گان فعال این صنعت قدردانی کردند.

 

گفتنی است مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، به عنوان تنها سازمان رسمی و مسئول، وظیفه مهم و خطیر تحقیق و بررسی مسائل مربوط به ساخت و ساز را در کشور بر عهده داشته و اهداف و وظایفی با اساسنامه خود به شرح زیر در دستور کار دارد.

 

هدف از تأسیس مرکز این تدوین و اجرای برنامه‌های مطالعاتی و تحقیقاتی در مورد ساختمان و مسکن به طور متمرکز به عنوان روش ها و فنون مختلف و جدید ساخت و ساز، تهیه و تدوین ضوابط و آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های کاربردی آنها، صدور گواهی فنی برای تولیدات مصالح، راهنمایی‌های لازم در اجرای برنامه‌های خانه‌سازی، تولیدات ساختمانی متناسب با احتیاجات کشور، با در نظر گرفتن شرایط اقلیمی و متقضیات محلی و صنعتی نمودن ساختمان در کشور است.

 

دکتر غزال راهب متولد ایران عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی است و دارای مدرک فوق دکترای معماری از دانشگاه فنی برلین، دکترای معماری از دانشگاه علم و صنعت و کارشناسی ارشد معماری از دانشگاه علم و صنعت است.

 

وی پیش از این در سمت های عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی رئیس حوزه پژوشی معماری و شهرسازی مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی ، رئیس بخش مسکن و سیستم های ساختمانی و رئیس بخش معماری و شهرسازی مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی سابقه فعالیت داشت.

 

دکتر راهب و هیات همراه ایشان به منظور بازدید از کارخانه های قیر استان و بررسی مسائل و مشکلات ایشان وارد تبریز شدند.

به اشتراک گذاری خبر:
پست قبلی

دستگاه‌های اجرایی موظف به ثبت اطلاعات دارایی‌های خود در سامانه “سادا” هستند

پست‌ بعدی

نبض اشتغال آذربایجان شرقی باید به‌روز و مستمر باشد

پست‌ بعدی
نبض اشتغال آذربایجان شرقی باید به‌روز و مستمر باشد

نبض اشتغال آذربایجان شرقی باید به‌روز و مستمر باشد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تولید کننده اسید فسفریک

اخبار پربازدید

۱۳ آبان؛ روز ماندگار بیداری، ایستادگی و استقلال

۱۳ آبان؛ روز ماندگار بیداری، ایستادگی و استقلال

آبان 13, 1404

آشنایی با قوانین استرداد بلیط تبریز استانبول

مهر 2, 1404
مکانیسم ماشه فعال شد؛ ضرورت قاطع دولت در حمایت و مانع‌زدایی از بخش خصوصی

مکانیسم ماشه فعال شد؛ ضرورت قاطع دولت در حمایت و مانع‌زدایی از بخش خصوصی

شهریور 29, 1404
پیام آور عدالت و اخلاق

پیام آور عدالت و اخلاق

مرداد 31, 1404

 اخبار روز

لینک های کاربردی و پربازدید

کاشت ابرو در اصفهان

بروکر gtcfx

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

مجوز

تقویم

نوامبر 2025
ش ی د س چ پ ج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
« اکتبر    
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • ورزشی
  • اجتماعی

© ۱۴۰۲ - کلیه حقوق وب‌سایت محفوظ است

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • فناوری
  • سلامت
  • ورزشی
  • چند رسانه ای
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

© ۱۴۰۲ - کلیه حقوق وب‌سایت محفوظ است

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
Languages

افزودن لیست پخش جدید