به گزارش آدینه پرس:محمدرضا پورمحمدی عصر یکشنبه ۱۷ مردادماه در نشستی به مناسبت روز خبرنگار، با تبریک این روز به تمامی فعلان حوزه رسانهای استان، گفت: رسانه به دلیل قرارگیری در بمباران اطلاعاتی پایگاههای خبری مختلف به خصوص رسانههای خارجی که عمدتا میخواهند عکس امور روی داده را نشان دهند، وجود مولفههای متنوع در هر رویداد و … دارای پیچیدگی فوق العاده بوده و یک خبرنگار در این شرایط به دنبال یافتن حقایق است.
وی با تاکید بر اینکه لازمه خبرنگاری، دلسوزی و داشتن توانمندی بالا در این عرصه است، افزود: در طی سالهای گذشته، جامعه خبری استان رسالت خود را به خوبی انجام داده و حتی در زمان لزوم دست به انتقاد و نوشتن مطالب تند زده است.
وی با اشاره به مشکلات موجود در میان قشر خبرنگار، ادامه داد: وجود درد، بزرگترین فضیلت انسان است و قشر خبرنگار نیز دردهای مخصوص به خود را داشته و همواره خود را در مسیر یافتن حقایق به دردسر میاندازد.
پورمحمدی در بخش دیگری از سخنان خود، اظهار کرد: در دوران پایان دولت تدبیر و امید قرار داریم و احتمالا در آیندهای نزدیک شاهد تغییراتی در سطوح مختلف مدیریتی استان خواهیم بود ولی تا آخرین ساعت و روز سعی میکنیم تا تمامی وظایف را به نحو شایسته انجام دهیم و انتظار داریم که رسانه همگام و همراه ما باشد.
وی با اشاره مشکلات استان طی سالهای اخیر، افزود: در دوران ۲.۵ ساله گذشته به جز بارش شهاب سنگها هرگونه مخاطرات انسانی، سیاسی و … در استان رخ داده ولی به حول قوه الهی، این قافله همواره رو به پیش بوده است.
وی ادامه داد: تا دیروز شاهد آتش سوزی در منطقه ارسباران بودیم و امروز در این منطقه سیلاب رخ داده است، البته سپاسگزار مشیت الهی هستیم و شاید وقوع این اتفاقات، مصلحتهای خداوند است.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه اگر همراهی فضای رسانهای و فرهنگی در سالهای گذشته نبود، شرایط سخت تر میشد، گفت: موفقیتها نه از بعد سخت افزاری بلکه از بعد نرم افزاری بوده که این بخش را نیز رسانه فراهم کرده است.
رسانه میتواند مهمترین حوزه آموزش باشد
وی با تاکید بر اینکه امروزه اغلب میزان مطالعه مردم جامعه ما از طریق رسانهها انجام میگیرد نه حوزه کتاب و کتابخوانی، اظهار کرد: امروزه رسانه، دیگر فقط نقش اطلاع رسانی را ندارد بلکه این حوزه به عنوان دانشگاهی است که باید فرهنگ ایجاد کند. رسانه میتواند مهمترین حوزه آموزش باشد.
وی افزود: یونسکو در تعریف جدید خود از واژه “سواد” عنوان میکند که این موضوع تنها مختص به خواندن و نوشتن نمیشود بلکه ابعاد مختلفی از جمله سواد رسانهای، عاطفی، مالی و … را شامل میشود و این امر نشان میدهد که باید استفاده از رسانه را به مردم آموزش دهیم.
م/۵۹