به گزارش پایگاه خبری آدینه پرس،صادق نامدار سرپرست حوزه نظارت گمرکات آذربایجانشرقی به عنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه تبریز به معرفی گمرکات و تبیین خدمات و عملکرد گمرک پرداخت و گفت : گمرک در حال حاضر در ۱۱ نقطه صنعتی و اقتصادی استان به فعالان اقتصادی خدمات گمرکی ارائه می نمایند.
سرپرست حوزه نظارت گمرکات استان در ادامه سخنان خود ضمن تشکر و قدردانی از همکاری و تعامل خوب سازمانهای همکار گمرک در مبادی مرزی استان اظهار داشت: بایستی رویکرد و نگاه همه سازمانها و نهادهای ذیمدخل در تجارت خارجی به مرزهای استان یک نگاه ملی و بین المللی باشد.
صادق نامدار در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت مبادلات تجاری در شرایط تحریمی گفت: همچنان که رهبر معظم انقلاب در دیدار با فعالان اقتصادی فرمودند در شرایط تحریم و جنگ اقتصادی تحمیلی، فعالان اقتصادی افسران این دفاع مقدس هستند و با افتخار می توان گفت گمرک هم در کنار سایر فعالان این حوزه در حفظ اقتصاد کشور نقش موثری ایفا نموده است.
سرپرست حوزه نظارت گمرکات آذربایجانشرقی در ادامه اظهار داشت: بیشترین کشفیات مواد مخدر در سالهای اخیر در یک ماه گذشته صورت گرفته و حدود ۳۸۰ کیلوگرم انواع مخدر با هوشیاری ماموران گمرک در مبادی مرزی جلفا و نوردوز کشف و ضبط شده است.
وی در ادامه به آمار کالاهای اساسی، کشنده کامیون، گوشت گرم، مرغ و دام زنده ترخیص شده از گمرکات استان اشاره کرد و گفت: مرزبانان اقتصادی در تمام مقاطع زمانی در کنار مردم و خدمتگزار جامعه بوده اند.
صادق نامدار در پایان از برپایی میز خدمت حوزه نظارت گمرکات استان همزمان با روز جهانی گمرک در مصلی اعظم امام خمینی ره خبر داد و گفت: در این روز مدیران گمرکات استان پاسخگوی سوالات و مشکلات مطروحه از سوی هم استانی ها خواهند بود.
در مراسم آیین عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته تبریز جمعی از مدیران، معاونین و کارکنان گمرکات استان بصورت متحد و هماهنگ حضور داشتند.