به گزارش آدینه پرس:محمدرضا پورمحمدی روز چهارشنبه در جلسه بررسی مشکلات آب و برق استان، با اشاره به اهمیت و حساسیت مسأله قطعی برق برای مردم، افزود: با توجه به کاهش بارشها و افزایش دما، از نظر تأمین آب و برق در وضعیت بحرانی قرار داریم و باید تدابیر لازم جهت مدیریت وضع موجود اندیشیده شود.
وی با اشاره به پیشنهادهای صنعت برق برای مدیریت مصرف برق در صنایع استان از جمله شبکاری صنایع با مصرف بیش از 3 مگاوات به مدت سه هفته، گفت: صنایع و اصناف همیشه در کنار مدیریت استان بوده و با تمام برنامهها به خوبی همکاری و همراهی داشتهاند و لازم است پیشنهادها با حضور نمایندگان صنایع بررسی و تصمیمگیری شود.
وی افزود: باید برای واحدهای صنعتی و تولیدی که در شرایط کنونی با برنامه های ارایه شده جهت مدیریت مصرف برق همکاری میکنند، تسهیلات تشویق در نظر گرفته شود.
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه بر همکاری رسانهها و صداوسیما در ترویج رعایت الگوی مصرف و همکاری در راستای مدیریت و تأمین برق تأکید کرد و گفت: کمیتهای تخصصی تشکیل و میزان سهمیه و مصرف استان نسبت به استانهای مشابه بررسی شود.
وی افزود: پیگیری شود که اگر الگوی مصرف در استان رعایت شده و با این حال باز هم خاموشی از سوی مرکز اعمال شده اقدامات قانونی را انجام دهیم.
پورمحمدی با بیان اینکه برای مدیریت مصرف، قطع برق ادارات را به قطع برق مصارف خانگی ترجیح میدهیم، افزود: در صورت نیاز ساعت کار ادارات را کاهش میدهیم.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: کاهش 28 درصدی نزولات آسمانی و افزایش 2.3 درصدی دما موجب شده روانآبها و آب سدها در حدود 40 درصد کاهش یابند و در نتیجه نیروگاههای آبی از مدار خارج شدهاند.
محمدباقر هنربر افزود: این امر موجب به هم ریختن توازن بین مصرف و تولید برق شده و متاسفانه به دلیل ناهماهنگیها در اعمال خاموشی ها نارضایتی شدید در بین مردم استان ایجاد شده است.
وی با اشاره به اینکه در جلسات قبل تاکید شده بود که نباید برق ایستگاههای پمپاژ و چاههای آب قطع شود، گفت: این موضوع متاسفانه مورد توجه قرار نگرفته و قطعیهای برق موجب شده در برخی از نقاط تبریز با قطعی آب نیز مواجه شویم.
در این جلسه گزارش اقدامات انجامیافته توسط شرکتهای برق منطقهای آذربایجان، توزیع برق آذربایجان شرقی و تبریز، آب منطقهای و آب و فاضلاب آذربایجان شرقی ارائه شد.
انتهای پیام
م/۵۹