به گزارش آدینه پرس: محمد فرزاد در جلسه شورای ارزیابی ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ادامه داد: حدود ۳۰۴ سایت ارتباطی تلفن همراه در استان از مجموع اپراتورهای تلفن همراه فعال است که از مجموع ۲ هزار و ۲۰ روستای بالای ۲۰ خانوار استان، بیش از یکهزار و ۵۴۵ روستا را پوشش می دهند.
وی افزود: توسعه زیرساخت های ارتباطی استان همواره جزو برنامه های ذاتی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان است اما وسعت بالا، صعب العبور بودن و کوهستانی بودن استان شرایط را برای ایجاد پوشش ارتباطات همراه و اینترنت سخت می کند.
فرزاد اعلام کردد: در سال جاری ۵۴ سایت به سایت های شبکه همراه اول افزوده شده است و ۸۷ سایت تلفن همراه ارتقا داده شده است و اینترنت پر سرعت در اختیار روستائیان آذربایجان شرقی قرار گرفته است.
وی همچنین گفت: سایت های راه اندازی شده شرکت “های وب” به ۷۲ سایت ارتباطی در استان رسیده است و امیدواریم با رفع نواقص و مشکلات احتمالی به طور کامل در دسترس هم استانی ها برای بهره مند شدن از اینترنت پر سرعت قرار گیرد.
فرزاد اظهار کرد: یکی از وظایف وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات و به تبع آن ادارات کل ICT در استان ها فراهم کردن و بهبود ارتباطات در زمینه ارتباطات همراه و دسترسی به اینترنت پرسرعت در مناطق شهری، روستایی و راه های ارتباطی است و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز وظیفه پایش، بررسی و نظارت بر حسن انجام تعهدات اپراتورها را برعهده دارد.
وی گفت: هدف از ارتباطات همراه و اینترنت روستایی فراهم کردن امکان ایجاد دولت الکترونیک و کاهش رفت و آمد روستاییان به شهرها است و بهبود امکانات رفاهی در روستاها و ایجاد مشاغل آنلاین در روستاها برای فروش محصولات کشاورزی و محصولات دامی و به تبع آن بهبود اوضاع اقتصادی در روستاها و ایجاد مهاجرت معکوس در روستاها است.
فرزاد خاطرنشان کرد: امکان ارائه آموزش آنلاین در زمان های خاص مانند شریط شیوع کرونا از دیگر مزایای وجود اینترنت پر سرعت در روستاها است.