به گزارش پایگاه خبری آدینه پرس: نماینده ولی فقیه و امام جمعه تبریز در آذربایجان شرقی در آیین افتتاح این مرکز با بیان اینکه خیران سلامت بسیاری در تبریز وجود دارد و بیماران در این استان باید بی نیاز از مراجعه برای درمان به نقاط دیگر کشور باشند، گفت: کارهای بزرگی از سوی خیران در زمینه های مختلف در این شهر شده و نمونه های آن در بخش سلامت نیز بسیار است.
حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم اضافه کرد: بیمارستان ۶۰۰ تختخوابی مردانی آذر و بیمارستان سرطان نوبری از جمله کارهای بزرگی است که خیران در عرصه سلامت انجام داده اند و همه اینها افتخاری برای تبریز است و همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند تبریز پرچمدار کشور است.
وی با ابراز گلایه از نبود مرکز پیوند کبد در تبریز، از رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز خواست تا برای راه اندازی این مرکز تلاش های خود را مضاعف کند تا بیماران این بخش مجبور نباشند برای درمان به استان های دیگر بروند.
حجت الاسلام آل هاشم اضافه کرد: ایجاد این مرکز در دولت قبل و در سفر رییس جمهور وقت قول داده شده بود اما متاسفانه آن چیزی که مد نظر ماست اتفاق نیافتاده و انجام عمل پیوند کبد در تبریز به تنهایی کافی نیست.
وی افزود: مراکزی که برای درمان بیماران نیاز است باید در تبریز راه اندازی شود و امیدوارم خیرین همانند گذشته در این عمل خیر نیز در کنار مجموعه بهداشت و درمان استان باشند.
بهمن نقی پور، رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این مراسم با بیان اینکه منابع این دانشگاه محدود و نیازها بسیار است و نمی توان با تکیه بر این منابع، نیازها را برطرف کرد، گفت: امیدوارم خیرین در موضوع ایجاد زیرساخت ها و مراکز درمانی در کنار این دانشگاه باشند.
با بهره برداری از مرکز خیرساز یددرمانی و ساخت داروهای شیمی درمانی مرحوم قصاب عبداللهی ، بیماران نیازمند ید درمانی و دارای سرطان تیروئید در شمالغرب کشور از این پس در این مرکز که یکی از مراکز مجهز ویژه این بیماری است تحت مداوا و درمان قرار می گیرند.
این مرکز در ۸۶۰ متر زیربنا احداث شده و داراری ۱۰ اطاق مجهز بوده و کلین روم ( اطاق تمیز ) آن که مخصوص داروهای شیمی درمانی است ۱۰۵ متر مربع زیر بنا دارد.