به گزارش پایگاه خبری آدینه پرس: محمداسماعیل اکبری در نشست نخبگان، گروه های جهادی فرهنگی و تشکل های فعال مردمی در حوزه جمعیت با موضوع « چگونه ایران را جوان نگه داریم» افزود: کشور ما از سال ۱۳۶۴ به بعد مورد هجمه برنامه ریزی شده اقتصادی و اجتماعی قرار گرفت.
وی اظهار داشت: این هجمه تا سال ۶۸ با نام «کمک برای اداره جنگ» در دولت جنگ و از آن سال به بعد تغییر نام یافت و در قالب «کمک به بازسازی» در دولت سازندگی انجام شد و با توجه به اینکه برای سازندگی نیاز به پول وجود داشت، کشورهای خارجی مبلغ هنگفتی به میزان ۲.۵ میلیارد دلار به ما وام دادند که از این میزان ۱۵۰ میلیون دلار برای کنترل جمعیت بود.
مشاور عالی وزیر کشور در امور جمعیت، زنان و خانواده با بیان اینکه کشور ما در آن سال ها در تورم بالای ۴۵ درصد قرار داشت، گفت: قدرت خرید مردم پایین بود و وضعیت بد اقتصادی بر کشور حاکم شده بود.
اکبری، با اشاره به اینکه پس از اتمام جنگ وام ها را از ما گرفتند، ادامه داد: با این وجود پول جمعیت را به ما دادند و هیچ وقت آن را قطع نکردند و از سال ۶۸ به بعد بطور ثابت پول فراوانی در حوزه پیشگیری از فرزندآوری و محدود کردن جمعیت در کشور هزینه می شد.
وی با تاکید بر اینکه این پول بر اساس تصمیماتی که در سازمان های فراماسونری جهان برای دنیا اتخاذ می شد به کشور ما پرداخت می شد، یادآوری کرد: پشتوانه این طرح این بود که در قاهره قطعنامه مربوط از سوی بزرگترین مقام بهداشتی کشور امضا شده بود و وی قول داده بود که رشد جمعیت ایران را در دهه ۷۰ به صفر برساند.
مشاور عالی وزیر کشور در امور جمعیت، زنان و خانواده با اشاره به سیاست صفر کردن رشد جمعیت، گفت: در طول ۷۰ سال جمعیت کشور بر اساس سه تحقیق انجام شده، مانند سرسره پایین آمد و جمعیت مملکت را رو به نابودی کشاند.
اکبری، با اشاره به ابلاغ سیاست های رهبری در مورد جمعیت، افزود: در سرشماری سال ۹۵ و ۲ سال بعد از ابلاغ سیاست های رهبری با وجود اینکه رشد جمعیت روند نزولی داشت، به دروغ اعلام شد که اوضاع جمعیت در کشور خوب است.
وی با بیان اینکه پشتوانه این اتفاق، سیاستگذاری در خارج از مرزهای ایران و مکلف کردن مسوولان به نابودی جمعیت کشور بود، اظهار داشت: مردم باید از سیاست گذاران بین المللی به ویژه در سازمان های فراماسونری و معارضان داخلی و بیرونی شناخت داشته باشند و از کسانی که رشد جمعیت ایران را به صفر کشاندند، طلب کار باشند.
وی یادآوری کرد: میزان مرگ و میر کشور ما در سال ۴.۸ درصد جمعیت بوده و بالاترین نرخ مرگ جوانی را در منطقه و غرب آسیا داریم و اگر آمار جنگ، سیل و زلزله رو لحاظ نکنیم در دنیا در رتبه اول قرار می گیریم.