خبرنگار هفته نامه عصرآدینه در “تبریز نگار” خوش درخشید
آدینه پرس : خبرنگار هفته نامه عصرآدینه در رویداد رسانهای "تبریز نگار" موفق به کسب رتبه برتر نخستین رویداد رسانهای "تبریز نگار" شد.
به گزارش پایگاه خبری آدینه پرس اختتامیه نخستین رویداد رسانهای “تبریز نگار” به همت سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری تبریز و با همراهی روابط عمومی و بین الملل شهرداری تبریز و شورای اسلامی شهر تبریز،در شب اربعین سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در خانه هنرمندان تبریز برگزار شد.
نخستین رویداد رسانهای تبریزنگار به یه موضوع “ترافیک، اوقات فراغت و محرم در تبریز” قالب های خبر ، گزارش، گفتگو، یادداشت، کاریکاتور، گزارش تصویری، محتوای چندرسانه ای و اینفوگرافی برگزار شد.
عاطفه یاریان خبرنگار هفته نامه عصرآدینه در بخش کاریکاتور توانست رتبه برتر این رویداد رسانه ای را کسب کند.
این مراسم با گفتگوی اهالی رسانه و رونمایی از دومین رویداد تبریزنگار که به همت سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری تبریز و همراهی روابطعمومی و امور بین الملل شهرداری تبریز و شورای اسلامی شهر تبریز برگزار میشود، خاتمه یافت.
مدیریت پایگاه خبری آدینه پرس این موفقیت به ایشان و مجموعه رسانه ای آدینه تبریک می گوید و آرزوی درخشش بیش از پیش در عرصه فرهنگ و هنر را برای این عزیزان دارد.
خبرنگار/عاطفه یاریان