پایگاه خبری آدینه پرس
Header Logo
  • صفحه اصلی
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • فناوری
  • سلامت
  • ورزشی
  • چند رسانه ای
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • فناوری
  • سلامت
  • ورزشی
  • چند رسانه ای
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پایگاه خبری آدینه پرس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی آرشیو اخبار

وقتی دانش‌آموزان کلیبری و مردم هم پای کار مدرسه‌سازی می‌آیند

نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی از جمله نهضت‌های ملی و مردمی است که به دستور ویژه رییس جمهور اجرایی شده است، روندی که بزرگ و کوچک، برای ساختن مدارسی ایمن با فضای آموزشی استاندارد و کافی، پای کار آمده و دست به دست هم داده‌اند، حتی اگر سهم او به اندازه یک آجر باشد، درست مانند دانش‌آموزان کلیبری و اهالی منطقه که با مشارکت در ساخت مدرسه‌شان، فردا را می‌سازند.

تیر 21, 1404
در آرشیو اخبار, اجتماعی
A A
0
وقتی دانش‌آموزان کلیبری و مردم هم پای کار مدرسه‌سازی می‌آیند

به گزارش آدینه پرس: بچه‌ها قرار گذاشته‌اند سر ساعت معین جمع شوند، اما اینبار با نیتی متفاوت جز بازی کردن و دوچرخه سواری، بزرگمردان کوچک، تصمیمی گرفته‌اند به بزرگی رویاهایشان. تازه اول صبح است و پسرها به سمت مدرسه به راه افتاده‌اند و هر کدام در راه از نقشه‌هایشان برای ساختن مدرسه جدید، حرف می‌زنند. صدای خنده‌ها و بلندپروازی‌های کودکانه، کوچه را پر کرده و بچه‌ها از الان، جا برای نشستنشان را هم انتخاب کرده‌اند.

 

خانواده‌ها به اتفاق، همراه هستند و ضمن مشارکت در مدرسه‌سازی، همکاری بچه‌ها در نقش دانش‌آموز در ساخت مدرسه را باعث افتخار منطقه و خود می‌دانند. زیبایی کار دسته جمعی و گروهی در بین بچه‌ها، توجه هر مخاطبی را به خود، جلب می‌کند و این اتحاد و موج همدلی، امیدوارکننده به نظر می‌رسد. بچه‌ها کاربلد هستند و به محض رسیدن، دوچرخه‌ها را در یک گوشه قرار داده و آجرها و بلوک‌ها را جابجا و دست به دست می‌کنند. زنجیره‌ای منظم که هر حلقه‌اش را غیرت ایرانی، وحدت و امید به فردایی بهتر، تشکیل می‌دهد.

 

دست‌هایی کوچک و کودکانه با رویاهایی بزرگ در سر دارند خاک را از فرغون، خالی می‌کنند و یکی از رنگ دیوارها و دیگری از اینکه دیگر خیالشان از بابت فوتبال بازی کردن در حیاط مدرسه راحت است، حرف می‌زند. یکی از بچه‌ها که آماده مصاحبه است، عرق پیشانی‌اش را پاک کرده و از فضای نامناسب مدرسه قبلی، می‌گوید. از سقفی که موقع بارش باران، چکه می‌کرد.

 

در همین حین، یکی از دیگر از اوستاهای کوچک به جمعمان اضافه می‌شود و در تکمیل حرف‌های دوست و هم‌کلاسی‌اش، خرابی دیوارها و ریختن گچ دیوارها را بازگو می‌کند و سریع به کارش برمی‌گردد. در ادامه پدر بزرگی از روستا را می‌بینم که پشت تک نیمکت باقی مانده از مدرسه قبلی در محوطه نشسته و به دور دست‌ها خیره شده است. از او می‌پرسم دارد به چی فکر می‌کند؟ پدر بزرگ می‌گوید خوشحال است از اینکه بچه‌ها قرار است در مدرسه‌ای در شانشان درس بخوانند و این مدرسه ۹ کلاسه را مایه خیر و برکت منطقه می‌داند. او حرفی جز دعای خیر برای بچه‌ها، رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهور و بانی نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و مدرسه‌سازی، خیران و مسئولان امر ندارد. این پدربزرگ به نمایندگی از مردم منطقه می‌گوید، حاضرند تا هر کدام حتی به اندازه یک آجر، سهمی در تکمیل پروژه داشته و تا حد توان کمک کنند.

 

مدرسه ۹ کلاسه شهدای کلیبر، این روزها در حال نو شدن و تجدید بنا است، مدرسه‌ای که تا دیروز از فضای آموزشی چندان مناسبی برخوردار نبود، امروز به دست نیمکت نشینان و دانش‌آموزان منطقه و کمک خیران و همکاری متقابل اداره کل آموزش و پرورش و نوسازی و تجهیز مدارس استان در حال تبدیل شدن به مدرسه‌ای ایمن و مناسب است.

 

نهضت مدرسه‌سازی با مردم در کلیبر در جریان بوده و دانش‌آموزان کوچک هم با دل‌هایی بزرگ در حال همکاری جهت تکمیل ساختمان مدرسه هستند. مدرسه‌ای که بچه‌ها دوست دارند، حیاط بزرگی دارد که می‌توان به راحتی در آن فوتبال بازی کرد با کلاس‌هایی بزرگ که می‌توان با آسودگی خیال در پرنده خیال را در آن رها کرد و تا دور دست‌ها به آینده‌ای امیدوار کننده پرواز کرد، آینده‌ای نه چندان دور که پزشکان، مهندسان و سایر متخصصان حوزه‌ها و صنوف مختلف در این کلاس، تربیت خواهند شد.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره تشکیل تیم‌های مردمی برای تمامی پروژه‌های نهضت مدرسه‌سازی استان، می‌گوید: مسئولان پروژه‌ها توسط اداره کل آموزش و پرورش به اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان معرفی و تیم‌هایی به این منظور تشکیل شده و هر یک از اعضا امور مختلف مربوط به پروژه را پیگیری می‌کنند. مبتکر این نهضت، ریاست محترم جمهوری بوده و ایشان در هر دو سفر غیررسمی به تبریز، طی جلسات سه ساعته به ارائه نکته نظرات خود در زمینه مسائل آموزشی و پرورشی پرداخته‌اند؛ از این رو ما نیز متعهد شده‌ایم نه تنها پروژه‌های متعهد شده استان را به سرانجام برسانیم، بلکه سرآمد کل کشور شویم و این مهم مگر با تلاش و همراهی حاضران در این جمع، محقق نمی‌شود.

 

به گفته اسفندیار صادقی، ۲۳۱ پروژه در قالب ۱۱۰۴ کلاس درس از محل اجرای نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی در سطح استان آذربایجان شرقی اجرا خواهد شد که دارای بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی بوده و بیش از نیمی از این پروژه‌ها تا سال تحصیلی جدیو، به افتتاح خواهند رسید.

 

مدیرکل دستگاه تعلیم و تربیت استان، می‌افزاید: اغلب پروژه‌های مناطق استان آذربایجان شرقی، بزرگ مقیاس نیستند و مدارس سنگی و کانکسی دارای هشت الی ۱۰ نفر دانش‌آموز و بالاتر در اولویت هستند.

 

به گفته فرهاد فرهودی، مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان آذربایجان شرقی، ۱۱۰۰ فضای آموزشی نیازمند توجه و ۱۸۹ پروژه نیمه تمام آموزشی در سطح استانمان وجود دارد که بازسازی و نوسازی همه آن‌ها حتی با تخصیص ۱۰۰ درصدی بودجه‌های مصوب سالانه در کوتاه مدت، امکان‌پذیر نیست‌.

 

وی، اعتبار مورد نیاز، جهت بازسازی همه فضاهای آموزشی استان را بالغ بر ۳۰ همت و نیازمند مشارکت همه جانبه تمامی ارکان موثر از بخش دولتی و خصوصی گرفته تا خیران و مردمی‌سازی نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی، دانست و استفاده از ظرفیت‌های مردمی، خیران، بنگاه‌های اقتصادی، کارخانجات، شهرک‌های صنعتی، تجار و بازرگانان برای تامین منابع مالی را از جمله راهکارها برشمرد.

 

شایان ذکر است که پیش از این؛ شاهد حرکت‌های مردمی قابل تحسین در استانمان از جمله اهدای هزینه مجالس ختم و بنرهای تسلیت در روستای خلجان شهرستان تبریز، وقف منزل مسکونی برای ساخت مدرسه توسط بانوی مرندی و مشارکت دانش‌آموزان و مدیران مدارس در نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و انجام اموری مانند حصارکشی و جذب خیر و کارهای عمرانی بوده‌ایم.

به اشتراک گذاری خبر:
پست قبلی

كشف و جمع‌آوری مزرعه استخراج رمزارز با مصرف برق ۲هزار خانه در شهرستان آذرشهر

پست‌ بعدی

روز حراست، روز تجلیل از پاسداران بی‌ادعای امنیت و سلامت اداری است

پست‌ بعدی
کاهش ۹ درصدی واردات کشاورزی در آذربایجان‌شرقی؛ جهش صادرات به اوراسیا و همسایگان

روز حراست، روز تجلیل از پاسداران بی‌ادعای امنیت و سلامت اداری است

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تولید کننده اسید فسفریک

اخبار پربازدید

۱۳ آبان؛ روز ماندگار بیداری، ایستادگی و استقلال

۱۳ آبان؛ روز ماندگار بیداری، ایستادگی و استقلال

آبان 13, 1404

آشنایی با قوانین استرداد بلیط تبریز استانبول

مهر 2, 1404
مکانیسم ماشه فعال شد؛ ضرورت قاطع دولت در حمایت و مانع‌زدایی از بخش خصوصی

مکانیسم ماشه فعال شد؛ ضرورت قاطع دولت در حمایت و مانع‌زدایی از بخش خصوصی

شهریور 29, 1404
پیام آور عدالت و اخلاق

پیام آور عدالت و اخلاق

مرداد 31, 1404

 اخبار روز

لینک های کاربردی و پربازدید

کاشت ابرو در اصفهان

بروکر gtcfx

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

مجوز

تقویم

نوامبر 2025
ش ی د س چ پ ج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
« اکتبر    
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • ورزشی
  • اجتماعی

© ۱۴۰۲ - کلیه حقوق وب‌سایت محفوظ است

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • فناوری
  • سلامت
  • ورزشی
  • چند رسانه ای
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

© ۱۴۰۲ - کلیه حقوق وب‌سایت محفوظ است

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
Languages

افزودن لیست پخش جدید