پتانسیل بالای شهرهای مرزی آذربایجانشرقی در جذب گردشگران کشورهای همسایه
معاون امور مجلس وزارت میراثفرهنگی، ضمن اشاره به اهمیت شهرستانهای مرزی استان آذربایجان شرقی؛ بر نقش پررنگ این شهرها در جذب گردشگران خارجی کشورهای همسایه تاکید کرد.
بهگزارش پایگاه خبری آدینه پرس، جواد واحدی در سفر به استان آذربایجانشرقی، ضمن تقدیر از اقدامات مسئولین ذیربط حوزه گردشگری گفت: تقویت زیرساختهای گردشگری ضمن جذب بیش از پیش گردشگران از کشورهای همسایه، با افزایش فروش محصولات صنایعدستی و آثار هنرهای سنتی، در حوزه اقتصاد منطقه موجبات گسترش و آبادانی این خطه از ایران اسلامی را فراهم میآورد.
معاون امور مجلس وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: با توجه به نو سازیهای مجتمعهای گردشگری استان آذربایجانشرقی، و تقویت زیرساختهایگردشگری افزایش آمار جذب گردشگران داخلی رقم خورد که این مسئله قدمی مثبت درجهت جذب گردشگران خارجی و معرفی شهرستانهای کلیبر، هوراند و اهر برای گردشگران خارجی است.