به گزارش آدینه پرس، حیدر علی امیرزاده با حضور در این عملیات شبانه توضیح داد : به محض شنیدن صدای شلیک چندین گلوله و پروژکتور کشی در منطقه حفاظت شده کاغذکنان و گزارش رسیده به مامورین منطقه یگان حفاظت محیط زیست پاسگاه محیط بانی کاغذکنان بلافاصله مامورین به مناطق بکر ،امن و طبیعی منطقه گوی دره عزیمت کردند.
وی ادامه داد: با مشاهده پروژکتور کشی در منطقه انجیرلو روستای ولستان مشرف به منطقه گوی دره در داخل منطقه حفاظت شده کاغذکنان به محل مد نظر نزدیک شده و شکارچیان غیر مجاز با مشاهده خودرو پاسگاه محیط بانی با خاموش نمودن پروژکتور از محل متواری شدند.
امیر زاده افزود : مامورین پاسگاه با دستگیری یک نفر از متخلفین و بازرسی خودرو نامبرده موفق به کشف یک قبضه اسلحه دو لول مجاز بهمراه تعدادی فشنگ ساچمه زنی و پوکه فشنگ شده در ادامه بررسی منطقه برای دستگیری سایر متهمین متواری در فاصله ۱۰ متری خودرو متهمین حامل لاشه سه راس کل و بز کشف شد.
رئیس اداره محیط زیست میانه بیان داشت : بعد از چندین ساعت جستجو سایر متهمین بدلیل آشنایی کامل به منطقه از محل متواری و دستگیری آنها میسر نگردید ومتخلف دستگیر شده با ادوات کشف شده برای تشکیل پرونده اولیه قضایی به مقامات قضایی شهرستان تحویل داده شد.
شایان ذکر است بررسی منطقه و جستجوها برای دستگیری سایر شکارچیان ادامه دارد.