آدینه پرس ، مدیرکل گمرک جلفا از ترخیص ۱۲ هزار تن کالای اساسی به ارزش ۱۹ میلیون دلار در دوره جنگ ۱۲ روزه تحمیلی و همچنین رشد چشمگیر شاخصهای عملکردی این گمرک در سال جاری خبر داد.
به گزارش آدینه پرس، علی بیسلم مدیر کل گمرک جلفا روز چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ در نشست خبری با خبرنگاران اعلام کرد: گمرک جلفا با تحقق ۴۳ درصد افزایش درآمد در بخش واردات، به یکی از فعالترین مرزهای اقتصادی کشور تبدیل شده است.
🔸وی درآمد حاصل از واردات در این مدت را بیش از ۳.۶ همت و صادرات کالا را با وزن ۶۴۴ هزار تن و ارزش ۱۵۲ میلیون دلار عنوان کرد. ارزش واردات نیز ۳۰۷ میلیون دلار و ترانزیت خارجی کالا با مجموع وزنی بیش از یک میلیون و ۱۶۰ هزار تن به ثبت رسیده است.
🔸 بیسلم با اشاره به برنامههای حمایتی از تولیدکنندگان در شش ماهه اول ۱۴۰۴، از صدور ۱۱۱ فقره مجوز ترخیص برای واحدهای تولیدی و ارائه تسهیلات گمرکی ویژه به آنان خبر داد.
🔸وی افزود: ورود موقت مواد اولیه واحدهای تولیدی، صدور ضمانتنامه برای فعالان تجاری، موافقت با انتقال کالا به انبارهای اختصاصی و استفاده حداکثری از مسیر سبز و زرد گمرکی از جمله تسهیلات ویژهای است که در این گمرک اجرایی شده است
🔸 همچنین خاطرنشان کرد: گمرک جلفا امروز نهتنها مرز تجارت با قفقاز، بلکه قطب اتصال اقتصادی ایران با اوراسیا است






