به گزارش آدینه پرس:محمدمهدی مؤمنیها در برنامه «تنگه احد» گفت: تکنولوژی اینترنت با ورود به ایران – حدود 3 دهه گذشته – با استقبال و توجه ویژهای مواجه نشد.
وی افزود: ما تا سالها با نگاههای محدودی فضای مجازی را بررسی میکردیم و اکثر مسئولین حتی تصور نمیکردند که فضای مجازی ممکن است تا به حد امروز رشد و گسترش داشته باشد.
رئیس مرکز رصد و مطالعات سایبری جهان اسلام ادامه داد: در حال حاضر رسانههای مجازی در حوزه تولیدات محتوا با رادیو و تلویزیون رقابتهای تنگاتنگی را شکل دادهاند.
وی تاکید داشت: ما باید فرصتها و تهدیدهای فضای مجازی را به طور کامل و کافی موردتوجه قرار دهیم.
محمدمهدی مؤمنیها با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری به کارکردهای فضای مجازی در کشور، اظهار داشت: ما باید در حوزههای فرهنگی و تربیتی به فرصتهای فضای مجازی توجه ویژهای داشته باشیم و مزیتهای این فضا را در جامعه به کار بگیریم.
وی افزود: رسانههای امروزی تا سالهای آینده تغییرات بسیار جدی را تجربه خواهند کرد، برایناساس ما باید برنامههای آیندهنگرانه در حوزه فضای مجازی داشته باشیم.
این کارشناس ارشد فضای مجازی در بخش دیگری از سخنان خود در برنامه «تنگه احد» گفت: «رصد» در فضای مجازی موضوعی بسیار مهم است و نیاز بود که ما از ابتدای ورود اینترنت به ایران این موضوع را جدی میگرفتیم.
وی ادامه داد: متأسفانه در ایران به طور معمول فرهنگ مربوط به تکنولوژیهای مختلف پس از نفوذ خود تکنولوژی به کشور وارد میشود.
محمدمهدی مؤمنیها افزود: در سالهای گذشته فضای مجازی بیشتر توسط اقشار تحصیلکرده مورداستفاده قرار میگرفت، اما با شیوع ویروس کرونا عموم مردم بهویژه کودکان بهطورجدی در این فضا فعالیت خود را شروع کردند.
وی تاکید داشت: در حال حاضر اینترنت در ایران با ضریب نفوذ 94 درصدی پیشرانی میکند و اکثر مردم کشور حتی در دورترین روستاها به اینترنت دسترسی دارند.