به گزارش آدینه پرس: در ابتدای مراسم ساسان فرشی حقرو، مدیر کل استاندارد استان با اشاره به اهمیت استاندارد حلال در صنعت غذا؛ توجه واحدهای تولیدی به این امر مهم را گامی در توسعه صادرات به ویژه به کشورهای منطقه دانست.
وی گفت؛ همراهی مسئولان استانی را در اعطای تسهیلات به این بخش خواستار شد و یادآوری نمود که تجهیز و بالا بردن سطح تکنولوژی و رعایت استانداردها میتواند نقش مهمی در شرایط کنونی ایفا نماید. در ادامه حجت الاسلام و المسلمین نجفی، نماینده ولی فقیه در جهاد استان از مساعی ارزشمند واحدهای تولیدی استان و زحمات مسئولان استاندارد به ویژه در بحث حلال تشکر؛ و آمادگی آن نهاد را در رفع برخی مشکلات واحدها اعلام کرد