وزیر کشور وارد تبریز شد

به گزارش آدینه پرس: احمد وحیدی که به همراه معاونان هماهنگی امور اقتصادی، عمرانی و توسعه شهری و روستایی و هماهنگی استان‌ها به آذربایجان شرقی سفر کرده است، پس از ورود به تبریز، برای بازدید از پایانه‌های مرزی جلفا و نوردوز، عازم نوار مرزی استان شد.

 

وزیر کشور بعد از ظهر امروز هم در مراسم گرامی‌داشت سردار شهید مهدی باکری و سرداران شهید آذربایجان در مصلای بزرگ تبریز سخنرانی خواهد کرد.

 

دیدار با نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و شرکت در نشست هماهنگی خدمات سفرهای نوروزی کشور از دیگر برنامه‌های دکتر وحیدی در سفر به تبریز است.

 

همچنین نشست شهرداران و فرمانداران استان با حضور معاون عمرانی و توسعه شهری و روستایی و نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور تشکیل خواهد شد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.