آسیب به ۱۱۹۵ فضای آموزشی کشور در جنگ اخیر/تهران در صدر
- شناسه خبر: 52180
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۹ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۲:۲۷

به گزارش آدینه پرس به نقل از ایرنا، حسین صادقی روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: طبق آخرین آمار، هزار و ۱۹۵ فضای اداری و مدرسه کشور دچار تخریب شد که هزار و ۸۰ مورد آن مدرسه و ۱۱۵ فضای آسیب دیده مربوط به سالن ورزشی، فضای اداری، تربیتی و پرورشی هستند.
وی با بیان اینکه در جنگ تحمیلی سوم ۱۶ مدرسه به صورت کامل تخریب شد، افزود: با توجه به حجم بناهای تخریبی، هنوز برآورد دقیقی برای هزینه صورت نگرفته است اما ۱۶ مدرسه باید به صورت کامل تخریب و مجدد نوسازی شود.
صادقی گفت: استان تهران با آسیب به ۱۹۳ فضای اداری، آموزشی و تفریحی بالاترین حجم میزان خسارات را به خود اختصاص داد.
وی ادامه داد: در این آمار استانهای کرمانشاه، کردستان، اصفهان، لرستان و ایلام نیز به ترتیب با ۱۲۸، ۱۲۳، ۱۱۳، ۹۷ و ۹۳ آسیب به فضای آموزشی در جایگاه دوم تا پنجم به لحاظ حجم تخریب قرار دارد.
رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: کمترین حجم تخریب و آسیب به مدارس مربوط به استان خراسان جنوبی بوده که تنها یک مدرسه دچار آسیب شده است همچنین استانهای قم، گیلان و چهارمحال و بختیاری نیز در این فهرست کمترین میزان آسیب را داشتند.

رئیس مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش همچنین از شهادت ۲۷۹ دانشآموز و ۶۷ فرهنگی در حملات دشمن متجاوز علیه کشورمان خبر داد و گفت: این تعداد شامل ۱۵۷ دانشآموز پسر، ۱۱۵ دختر و هفت نوآموز است.








ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد